Η «παγιδευμένη» Kate Middleton παίρνει τα μέτρα της για τη Meghan Markle

Η «παγιδευμένη» Kate Middleton παίρνει τα μέτρα της για τη Meghan Markle

Η κατάσταση φαίνεται να έχει ξεφύγει.

Το Παλάτι βρέθηκε τους τελευταίους μήνες να προσπαθεί να κάνει ένα damage control για την όλη κατάσταση με τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry. Μέχρι πρότινος, ήταν το νέο hot ζευγάρι των royals, με τον φωτογραφικό φακό να μη χορταίνει να βρίσκεται μπροστά τους για κάθε τους έξοδο. Ωστόσο, οι δυο τους αποφάσισαν ότι η βασιλική ζωή δεν κάνει καλό στην οικογένειά τους και αποσύρθηκαν στην Αμερική προσπαθώντας να χτίσουν κάτι νέο και δικό τους.

Αυτό ήταν αρκετό για να κάνει πολλούς να στρέψουν τα πυρά τους εκ νέου στη Meghan, ισχυριζόμενοι ότι εκείνη ήταν που υποκίνησε τις διαδικασίες για να συμβεί το Megxit, μοιάζοντας να έχουν ξεχάσει ότι ο Harry πολύ καιρό τώρα έδειχνε δείγματα ότι αναζητούσε μία έξοδο από τη ζωή που του στοίχισε τη μητέρα του, πριγκίπισσα Diana.

Πριν προλάβει να καταλαγιάσει η θύελλα των αντιδράσεων για την αποχώρησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα, βρέθηκε άλλος τρόπος να απασχολήσουν την επικαιρότητα. Το περιοδικό Tatler ισχυρίστηκε ότι η Kate Middleton, βλέποντας την παραίτηση της Meghan, ένιωσε η ίδια μία εξάντληση από τα των royals, φτάνοντας σε σημείο να τη χαρακτηρίζουν «παγιδευμένη» από την αύξηση της δουλειάς που προκάλεσε το κενό της πρώην πρωταγωνίστριας του Suits και να αρχίζουν εκ νέου σύγκριση μεταξύ των δύο γυναικών

«Αυτή είναι μία απίστευτα σκληρή και τραυματική σπόντα. Είναι αηδιαστικό. Είναι τουλάχιστον σεξιστικό και εξευτελιστικό για τις γυναίκες», είπε μία βασιλική πηγή στη The Mail.

Τώρα, σύμφωνα με τη Daily Mail, φαίνεται ότι η Kate δεν αντέχει άλλο με αυτήν την κατάσταση και είναι αποφασισμένη να βάλει ένα τέλος στα δημοσιεύματα που τη θέλουν «στα μαχαίρια» με τη σύζυγο του Harry, ώστε να σταματήσουν πια οι συγκρίσεις μεταξύ των δύο με το παραμικρό που μπορεί να συμβεί.

Μάλιστα, η δούκισσα του Cambridge σκέφτεται μέχρι και να λάβει νομικά μέτρα απέναντι στο περιοδικό που έγραψε το «Catherine The Great» και τις ανακρίβειες τις οποίες περιλαμβάνει.

Δες αξέχαστες κοινές φωτογραφίες των δύο διάσημων γυναικών στην παρακάτω gallery.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ