Ολυμπιακός : Να διπλώσουν τα γκολ του «φονιά»

Ολυμπιακός : Να διπλώσουν τα γκολ του «φονιά»

O Ελ Αραμπί, τρέχει ένα καταπληκτικό σερί. Από τον Αύγουστο, ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, έχει σκοράρει και με τις έξι ομάδες που αντιμετώπισαν οι Πειραιώτες.

Το ματς στο Μολινό θα είναι το 58ο στη φετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό! Θα ήταν το 59ο, αρκεί φυσικά να είχε γίνει το αυτονόητο και να είχε διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου.

Στα 15 έως τώρα ευρωπαϊκά ματς, πέντε παίκτες του Ολυμπιακού δεν έχουν χάσει κάποιο. Ο λόγος για τους Μασούρα, Ομάρ, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη και Σα. Δυστυχώς, ο τελευταίος δεν πρόκειται να συνεχίσει το εντυπωσιακό αυτό σερί,  λόγω τραυματισμού.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο σερί, το οποίο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ο «φονιάς», ο Ελ Αραμπί, τρέχει ένα καταπληκτικό σερί με την φανέλα των πρωταθλητών. Από τον Αύγουστο, ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, έχει σκοράρει και με τις έξι ομάδες που αντιμετώπισαν οι Πειραιώτες.

Δύο γκολ με την Κράσνονταρ και από ένα στην Τότεναμ, στην Μπάγερν, στον Ερυθρό Αστέρα, στην Άρσεναλ και στην Γουλβς. Ας ελπίσουμε τα τέρματα με την Γουλβς, να διπλώσουν!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ