Οι οπαδοί της Αϊντχόφεν ξύπνησαν τους παίκτες της Μπενφίκα με βεγγαλικά, το είχαν κάνει και με τον Ολυμπιακό (vids)

Οι οπαδοί της Αϊντχόφεν ξύπνησαν τους παίκτες της Μπενφίκα με βεγγαλικά, το είχαν κάνει και με τον Ολυμπιακό (vids)

Μέσα στη μαύρη νύχτα οι οπαδοί της Αϊντχόφεν θέλησαν να διαταράξουν με βεγγαλικά την αποστολή της Μπενφίκα ενόψει της ρεβάνς για τα Playoffs του Champions League, πράγμα που είχαν κάνει και πέρσι στους «32» του Europa League με τον Ολυμπιακό

Μάλλον το έχουν παράδοση οι οπαδοί της Αϊντχόφεν να προβαίνουν σε αθέμιτα μέσα προκειμένου να αποσπούν την ηρεμία και την προσοχή των αντιπάλων της ομάδας τους στους κρίσιμους αγώνες.

Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, μερίδα οπαδών της PSV φρόντισε να κάνει μεγάλο χαμό κάτω από το ξενοδοχείο της αποστολής της Μπενφίκα πετώντας βεγγαλικά με σκοπό να επηρεάσουν τους Πορτογάλους λίγο πριν του δεύτερου αγώνα για τα Playoffs του Champions League.

Το γεγονός αυτό επέφερε μια αναστάτωση στα μέλη της ομάδας τα οποία έχασαν πολύτιμες στιγμές ξεκούρασης ενόψει της ρεβάνς του 2-1 κόντρα στους Ολλανδούς.

Να σημειωθεί, πως κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε την Αϊντχόφεν στους «32» του Europa League την περσινή σεζόν και οι ερυθρόλευκοι είχαν βρεθεί στην ίδια θέση με αυτή της Μπενφίκα τώρα, γνωρίζοντας την φασαρία των Ολλανδών φίλων της PSV.

To βίντεο με τον σαματά κάτω από το ξενοδοχείο της Μπενφίκα:

Και το ανάλογο σκηνικό προ μερικών μηνών με τον Ολυμπιακό:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ