Οι οπαδοί της Φίτεσε διέκοψαν τον αγώνα της ομάδας τους, λόγω του Ρώσου ιδιοκτήτη (Vids)

Οι οπαδοί της Φίτεσε διέκοψαν τον αγώνα της ομάδας τους, λόγω του Ρώσου ιδιοκτήτη (Vids)

Το ματς της Φίτεσε με την Σπάρτα Ρότερνταμ διακόπηκε οριστικά επειδή οι οπαδοί της πρώτης έκαναν επεισόδιοα λόγω του Ρώσου ιδιοκτήτη, Βαλερί Όιφ.

Σε οριστική διακοπή οδηγήθηκε ο αγώνας ανάμεσα στη Φίτεσε και την Σπάρτα Ρότερνταμ (με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 1-0 χάρις στο γκολ του Νταλμάου στο 5′), λόγω των επεισοδίων που δημιούργησαν στις καθυστερήσεις του αγώνα οπαδοί των γηπεδούχων.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, οπαδοί της Φίτεσε, θέλοντας να… διαμαρτυρηθούν κατά του Ρώσου ιδιοκτήτη της ομάδας, Βαλερί Όιφ, για τα μεγάλα χρέη που έχει ο σύλλογος, αλλά και τη… ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, άρχισαν να πετούν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

Ένα εξ αυτών χτύπησε και τραυμάτισε στον ώμο τον γκολκίπερ της Σπάρτα, Μαντούκα Οκόγιε, για να ακολουθήσει ρίψη καπνογόνων και βεγγαλικών εντός του γηπέδου. Δευτερόλεπτα αργότερα ένας οπαδός των γηπεδούχων μπήκε μέσα στο γήπεδο και πήγε μπροστά απ’ τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, που του ζητούσε εκνευρισμένος να αποχωρήσει από το γήπεδο.

Ο διαιτητής του αγώνα Ρομπ Ντιέπερινκ έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια για περίπου μισή ώρα, με τους ανθρώπους της Σπάρτα να μη δέχονται να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο, καθώς δεν ένιωθαν ασφαλείς.

Κι έτσι, περίπου μία ώρα μετά την πρώτη διακοπή ο διαιτητής αποφάσισε να διακόψει οριστικά το παιχνίδι, η μοίρα του οποίου θα αποφασιστεί πλέον στα αθλητικά δικαστήρια της Ολλανδίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ