Μπακασέτας: «Να δώσουμε συνέχεια στις καλές μας εμφανίσεις»

Μπακασέτας: «Να δώσουμε συνέχεια στις καλές μας εμφανίσεις»

Την ανάγκη της Εθνικής να «χτίσει» πάνω στην εμφάνιση με την Ιταλία στάθηκε ο Τάσος Μπακασέτας, ενώ έκανε σαφές πως η ομάδα θα πρέπει να δείξει στήριξη στο πλάνο του Τζον Φαν'τ Σιπ.

Πολύ σημαντική ψυχολογικά χαρακτήρισε την εμφάνιση κόντρα στην Ιταλία ο Τάσος Μπακασέτας.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Βοσνία, ο άσος της Αλάνιασπορ στάθηκε στο παιχνίδι με τη «Σκουάντρα Ατζούρα» και την πικρία που τους άφησε το τελικό αποτέλεσμα, ενώ τόνισε την ανάγκη για μια ανάλογη εμφάνιση και στο επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στους Βόσνιους.

Παράλληλα, ο Έλληνας διεθνής εξέφρασε την πίστη του στο πλάνο του Φαν’τ Σιπ, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να έχει υπομονή και να στηρίξει τις αποφάσεις και τις επιλογές του Ολλανδού προπονητή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπακασέτας:

Για την άποψή του για τη Βοσνία: «Τα τελευταία χρόνια έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Όμως δεν παρουσίαζαν ένα σύνολο μέσα στο παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές μας εμφανίσεις, μετά το ματς με την Ιταλία. Μας ενδιαφέρει μόνο αυτό το ματς, οι τρεις βαθμοί κι αν ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή, τότε θα τα καταφέρουμε».

Για τη σημασία της εμφάνισης κόντρα στην Ιταλία: «Θα συμφωνήσω ότι ήταν πολύ σημαντική στο ψυχολογικό κομμάτι. Μας άφησε όμως μια πικρία, αφού ρόλο παίζουν τα αποτελέσματα.

Βάσει των ευκαιριών, δεν ήταν πολλές, αλλά πολύ κλασικές, μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Τώρα αυτό που μετράει είναι το ματς με τη Βοσνία. Μας νοιάζει πολύ το αποτέλεσμα, για να αρχίζουμε να νικάμε. Θα κάνουμε τα πάντα από το πρώτο λεπτό για να φτάσουμε στη νίκη».

Για το πλάνο του Φαν’τ Σιπ ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ: «Δεν είναι κάποιος αρμόδιος από μας να κρίνει αυτό το πλάνο. Ο προπονητής ξέρει καλύτερα κι εμείς πρέπει να το ακολουθήσουμε. Με την Ιταλία το ακολουθήσαμε πλήρως και η εικόνα μας άφησε ικανοποιημένους.

Είναι ένας μακρύς δρόμος. Πρέπει να συνεχίσουμε να ακολουθούμε τις εντολές του. Έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία και πρέπει να τη βάλουμε στο μυαλό μας. Οπότε, υπομονή και στήριξη στα λόγια του προπονητή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ