ΟΦΗ – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

ΟΦΗ – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

Με τον Δημήτρη Μάνο να βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και να σκοράρει για μια ακόμη φορά, ο ΟΦΗ επικράτησε της Αναγέννησης Καρδίτσας με 1-0, συνέχισε το νικηφόρο σερί του και μείωσε στους τρεις από τον Άρη, που φιλοξενεί αύριο τα Τρίκαλα.

Την έκτη του συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας (στο άλλο άκρο οι φιλοξενούμενοι, έφθασαν τις πέντε σερί ήττες) και μείωσε εκ νέου στους τρεις τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Άρη, που υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής τα Τρίκαλα (17:00).

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 14ο λεπτό ο Δημήτρης Μάνος, με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεξιά. Αυτό ήταν το 14ο φετινό γκολ του 23χρονου επιθετικού στη Football League (πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος), τα 13 εκ των οποίων τα έχει πετύχει στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές!

Η Αναγέννηση Καρδίτσας απείλησε στο 57′ με το σουτ του Μπραΐμα Μπρούνο Κονέ, έπειτα από λάθος συνεννόηση του Στρέζου με τους αμυντικούς, με τη σκυτάλη των ευκαιριών να παίρνει ο Πατρίκ Βουό. Ο Ιβοριανός στράικερ απείλησε στο 65′ και στο 66′ και στο 72′ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία, σημαδεύοντας το δοκάρι από την άσπρη βούλα, μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Δημήτρης Μάνος. Η Αναγέννηση προσπάθησε να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι όμως κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα και πανηγύρισαν το έκτο τους συνεχόμενο τρίποντο.

Το γκολ του Δημήτρη Μάνου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ