Άρης : Κάρτες ο Ιντζόγλου

Άρης : Κάρτες ο Ιντζόγλου

Ο Έλληνας μέσος θα πρέπει να απουσιάσει σε μια από τις τέσσερις επόμενες αναμετρήσεις της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Σπανός θα πρέπει να στερηθεί των υπηρεσιών του Λευτέρη Ιντζόγλου σε μια από τις τέσσερις επόμενες αναμετρήσεις του Άρη. Ο ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, ενώ το πιθανότερο είναι ότι θα δηλωθεί να εκτίσει την μια αγωνιστική της ποινής του στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο (ο οποίος έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα), για την 30ή αγωνιστική της Football League.

Εκτός από την τιμωρία του Ιντζόγλου, ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι ακόμα δυο παίκτες του Άρη. Συγκεκριμένα, ο Σόουζα έχει έξι κίτρινες κάρτες και ο Τζανακάκης τρεις. Όσοι ποδοσφαιριστές του Άρη δεν αγωνίστηκαν στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Παναγιάλειο, θα ακολουθήσουν πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού, ενώ οι υπόλοιποι θα κάνουν χαλάρωμα.

Ο Έλληνας τεχνικός θα δώσει αύριο ρεπό στους παίκτες του, ενώ η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου θα ξεκινήσει την Τετάρτη. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο Γιώργος Δεληζήσης, που εξέτισε την μια αγωνιστική της ποινής του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ