Άνετη νίκη του Ηρακλή στα Σπάτα, τρίτη σερί απώλεια για την Παναχαϊκή

Άνετη νίκη του Ηρακλή στα Σπάτα, τρίτη σερί απώλεια για την Παναχαϊκή

Ο Ηρακλής πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική νίκη του (0-3) στη Football League και επιβεβαίωσε ότι άρχισε να βρίσκει το δρόμο του, ενώ η Παναχαϊκή έμεινε στο 1-1 με τη Δόξα στη Δράμα. Σκόραραν οι Βλαχομήτρος και Πίσπας στο Σπάρτη - Βόλος (1-3), νίκες για Απόλλωνα Λάρισας και Ηρόδοτο.

Ο Ηρακλής πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική νίκη του (0-3) στη Football League και επιβεβαίωσε ότι άρχισε να βρίσκει το δρόμο του.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν ανώτεροι σε ολόκληρο τον αγώνα, δημιουργώντας ευκαιρίες, ενώ είχαν μόνιμα την κατοχή της μπάλας. Στο 15ο λεπτό ο Πασάς έδωσε προβάδισμα στο Γηραιό, ενώ στο 39′ ο Ντούνης έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας. Στο 90′ ο Παναγιωτούδης έκανε το 3-0 υπέρ του Ηρακλή, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Πρώτη νίκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά τις 27 Οκτωβρίου(!) και παρθενική με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον πάγκο της, με την οποία έφτασε τους 10 βαθμούς και την 7η θέση. Από την άλλη οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 14η θέση με 5 βαθμούς.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της αγωνιστικής, ανάμεσα σε Δόξα Δράμας και Παναχαϊκή. Πολύ κακό παιχνίδι όσον αφορά τον ρυθμό και τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, τα πάντα κρίθηκαν μέσα σε 4 λεπτά.

Στο 74′ η Παναχαϊκή πήρε προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Χρήστου Ελευθεριάδη, ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα με τον Κουσκουνά, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν βόλεψε καμία εκ των δύο ομάδων η ισοπαλία, καθώς αμφότερες υποχώρησαν στις θέσεις του βαθμολογικό πίνακα. Η Δόξα Δράμας βρίσκεται στην 8η θέση με 10 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 9η θέση με εννέα.

Μεγάλη νίκη για τον Βόλο, ο οποίος επικράτησε με 3-1 στην έδρα της Σπάρτης και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Βλαχομήτρο, ωστόσο η Θεσσαλική ομάδα απάντησε αρκετά γρήγορα, στο 22′ με τον Πίτου Γκαρσία, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν για τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο ημίχρονο, όταν στο 72′ έμειναν με παίκτη λιγότερο, έπειτα από απευθείας αποβολή του Πέντα. Παρόλα αυτά, κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, με τον Πίσπα να σκοράρει στο 88′ και με δεύτερο δικό του τέρμα στο 90+2′ να κλειδώνει το ματς.

Στην 2η θέση με 16 βαθμούς ανέβηκε ο Βόλος, ενώ η Σπάρτη βρίσκεται στην 13η θέση με 5 βαθμούς.

Πιο δύσκολα από ότι ίσως θα περίμενε επικράτησε η Κέρκυρα του Κισσαμικού, με το γκολ του Τουράμ στο 81ο λεπτό να είναι αυτό που έκρινε το παιχνίδι. Στους 13 βαθμούς και την 5η θέση οι γηπεδούχοι, στους 5 βαθμούς και την 12η θέση η κρητική ομάδα.

Συνεχίζει την εξαιρετική του φετινή πορεία ο Απόλλωνας Λάρισας που επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της ΑΕ Καραϊσκάκης και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με 19 βαθμούς. Σκόρερ για τη θεσσαλική ομάδα ο Χατζής στο 30ο λεπτό. Στους 7 βαθμούς και την 11η θέση παρέμειναν οι γηπεδούχοι.

Μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί μόνος δεύτερος έχασε ο Εργοτέλης, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 από τον Ηρόδοτο. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Γιαλούσης στο 5ο λεπτό. Υποχώρησε στην 4η θέση η κρητική ομάδα, ενώ ο Ηρόδοτος σκαρφάλωσε στην 6η θέση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής στα ματς της Κυριακής (02/12):

Αήττητος Σπάτων – Ηρακλής 0-3 (15′ Πασάς, 39′ Ντούνης, 90′ Παναγιωτούδης)
Δόξα δράμας – Παναχαϊκή 1-1 (78′ Κουσκουνάς – 74′ πεν. Ελευθεριάδης)
Κέρκυρα – Κισσαμικός 1-0 (81′ Τουράμ)
Καραϊσκάκης Άρτας – Απόλλων Λάρισας 0-1 (30′ Χατζής)
Σπάρτη – Βόλος 1-3 (6′ Βλαχομήτρος – 22′ Πίτου Γκαρσία, 88′ Πίσπας)
Ηρόδοτος – Εργοτέλης 1-0 (5′ Γιαλούσης)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ