Παραλήρημα και ύβρεις Τσάλου: «Θα τους γ@@@με!»

Παραλήρημα και ύβρεις Τσάλου: «Θα τους γ@@@με!»

Απίστευτο παραλήρημα από τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Φώτη Τσάλο, που σε ένα μήνυμα με υβριστική κατάληξη προειδοποιεί τους αντιπάλους του ΟΦΗ για την… μπαλάρα που θα παίξουν οι Κρητικοί.

Ο Φώτης Τσάλος, πρόεδρος του ΟΦΗ σε μια ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook που θα συζητηθεί, εκθείασε το έργο της νέας διοίκησης του ΟΦΗ αναφέροντας πως η ομάδα του θα μοιράζει 4άρες και 5άρες και πως θα τους γ@@@σουν όλους!!

Δείτε λεπτομερώς την ανάρτηση του:

«Στο σημείο που βρισκόμαστε λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ησυχία, γαλήνη μα πάνω απ’ όλα πολύ πάθος γι’ αυτό που κάνουμε. Έχουμε δουλέψει όλοι στη διοίκηση αυτούς τους 3 μήνες πολύ σκληρά, σε όλα τα επίπεδα. Ο ΟΦΗ είναι η Εθνική Ελλάδας της Κρήτης. Θα το καταλάβουν μόλις ξεκινήσει το πρωτάθλημα που θα τους ρίχνουμε 4αρες κ 5αρες. Μόνο έτσι θα ξανακερδίσουμε το σεβασμό της ποδοσφαιρικής Ελλάδας.

Θα ήθελα όλοι μαζί να κοιτάζουμε μόνο την ομάδα μας το στόχο μας. Τόσο καιρό κάναμε οργάνωση, υποδομές, σκάουτινγκ, φτιάξαμε γήπεδο χαλί, γυμναστήρια, έχουμε ένα αθλητικό κέντρο που δεν ήταν ποτέ τόσο οργανωμένο και όμορφο και μην μακρηγορούμε. Ξέρει ο κόσμος και έχει δει τι έχουμε κάνει αυτούς τους 3 μήνες.

Πλέον ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με το αγωνιστικό τμήμα. Σας υπόσχομαι, επειδή γνωρίζω τον εαυτό μου και ό,τι στόχους βάζω στη ζωή μου τους καταφέρνω, πεισματάρης, μα πάνω απ’ όλα επαγγελματίας. Άπο τον 1ο επίσημο αγώνα που θα παίξει η ομάδα, θα τρίβετε τα μάτια σας.

ΥΓ. Θα τους καθίζουμε σε κάθε αγώνα 5 γκολ και θα μας λένε και ευχαριστώ. Θα τους γ@@@@ έτσι για να μάθουνε ότι ο ΟΦΗ είναι εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ