Αργεντινή: Ο Μέσι έπιασε τον Μασεράνο στην κορυφή των συμμετοχών (pics)

Αργεντινή: Ο Μέσι έπιασε τον Μασεράνο στην κορυφή των συμμετοχών (pics)

Ακόμη μία κορυφή για τον Λιονέλ Μέσι με τον Χαβιέ Μασεράνο να συγχαίρει τον πρώην συμπαίκτη του για το σπουδαίο επίτευγμα.

Η Αργεντινή νίκησε με 1-0 την Παραγουάη και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα, σε μια βραδιά ωστόσο που ανήκε στον Λιονέλ Μέσι έστω κι αν ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα δεν σκόραρε.

Με τη συμμετοχή του στο συγκεκριμένο ματς, ο Μέσι έφτασε τις 147 εμφανίσεις με το εθνόσημο, ισοφαρίζοντας έτσι το ρεκόρ του Χαβιέ Μασεράνο που ήταν ο απόλυτος ρέκορντμαν για την «αλπισελέστε». Πλέον είναι θέμα ημερών να περάσει μόνος στην κορυφή της σχετικής λίστας ο Μέσι που δεν σταματά να σπάει ρεκόρ.

Το ντεμπούτο του στην εθνική Αργεντινής είχε γίνει στις 16 Αυγούστου 2005 ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κατέχει και το ρεκόρ σκοραρίσματος με 73 τέρματα.

Η υπόκλιση του Μασεράνο στον Μέσι μέσω των social media:

«Συγχαρητήρια, Λέο Μέσι, που έφτασες στο ρεκόρ συμμετοχών με την εθνική ομάδα. Κανείς δεν είναι ικανότερος να συνεχίσει να μεγαλώνει το θρύλο και να είναι ο παίκτης με τις περισσότερες παρουσίες στην αγαπημένη μας ομάδα. Κανείς δεν μας εκπροσωπεί καλύτερα στον κόσμο. Συγχαρητήρια σε σένα και σε όλη την ομάδα για τη νίκη. Εύχομαι να έρθουν κι άλλες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ