Ντιέγκο Κόστα: «Λάθος που πήγα στην Τσέλσι»

Ντιέγκο Κόστα: «Λάθος που πήγα στην Τσέλσι»

Μετανιωμένος που αγωνίστηκε στην Τσέλσι δήλωσε ο Ντιέγκο Κόστα, σε δηλώσεις που παραχώρησε ο ίδιος στην ισπανική Marca.

Πικραμένος για την αντιμετώπιση που είχε από τους ανθρώπους της Τσέλσι και πιο συγκεκριμένα από τον Αντόνιο Κόντε παρουσιάστηκε ο Ντιέγο Κόστα.

Μιλώντας στη Marca, ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης τόνισε ότι έκανε μεγάλο λάθος που αγωνίστηκε στη Τσέλσι και νιώθει δικαιωμένος για το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα μετά από την αποχώρηση του από τους Λονδρέζους.

Πιο αναλυτικά, ο 29χρονος άσος δήλωσε: «Ο κόσμος λέει πολλά πράγματα, αλλά ο χρόνος βάζει τα πάντα στη θέση τους. Κοιτάξτε που είμαι εγώ τώρα και που είναι ο Κόντε. Ήταν λάθος μου που πήγα στην Τσέλσι γιατί εκεί δεν ξέρουν ν’ αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους και να τους διαχειρίζονται. Στην Ατλέτικο, ο Σιμεόνε είναι ευθύς άνθρωπος και όταν δεν του αρέσεις, στο λέει αμέσως, δεν το κρύβει. Στην Τσέλσι συνέβαινε το αντίθετο. Από την πρώτη στιγμή που μου είπαν στην Τσέλσι ότι θα έκανα προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα, ήξερα ότι θα επιστρέψω στην Ατλέτικο παρά το γεγονός πως είχα κι άλλες προτάσεις. Αν δεν το έκανα, θα έμενα στη Βραζιλία με την οικογένειά μου. Θα έμενα να ζήσω με τα αγαπημένα μου πρόσωπα, έχω άλλες αρχές και αξίες που δεν αγοράζονται με τα χρήματα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ