«Οι οπαδοί της Ρεάλ θα έπρεπε να φιλούν τα πόδια του Μπέιλ»

«Οι οπαδοί της Ρεάλ θα έπρεπε να φιλούν τα πόδια του Μπέιλ»

Ο μάνατζερ του 29χρονου ποδοσφαιριστή υπερασπίστηκε τον πελάτη του, για τη «γκρίνια» που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό, γύρω από το όνομα του παίκτη.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς όπως όλα δείχνουν αποτελεί ξένο σώμα για την «βασίλισσα».

Αφορμή για Ισπανικά Μέσα αποτέλεσε τόσο η φυγή του από το γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Σοσιεδάδ, αλλά το νέο επεισόδιο που συνέβη αφού φέρεται να έφυγε ξανά από το γήπεδο και στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Ο μάνατζερ του Ουαλού, Τζόναθαν Μπαρνέτ, σε δηλώσεις του ανέφερε πως οι οπαδοί των «μερένχες» θα έπρεπε να είναι ευγνώμονες και να… φιλούν τα πόδια του Μπέιλ:

«Ο Γκάρεθ αξίζει τον μεγαλύτερο σεβασμό. Ο τρόπος που συμπεριφέρονται οι φίλοι της Ρεάλ προς τον Γκάρεθ δεν είναι τίποτα λιγότερο από ντροπή. Στα έξι χρόνια που βρίσκεται στη Μαδρίτη, τα έχει κατακτήσει όλα και γι’ αυτό οι οπαδοί έπρεπε να του φιλούν τα πόδια. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις φήμες για την προσαρμογή του ποδοσφαιριστή και τις σχέσεις του με τους υπόλοιπους παίκτες της Ρεάλ:

«Παρά τα όσα γράφει ο Τύπος, είναι χαρούμενος, μιλάει καλά ισπανικά και δεν έχει πρόβλημα με τους υπόλοιπους παίκτες της Ρεάλ. Οι άνθρωποι γράφουν αυτά τα πράγματα για εκείνον χωρίς να ξέρουν τίποτα. Επίσης, δεν έχει υπάρξει ουδεμία συζήτηση περί αποχώρησης του Γκάρεθ από τη Μαδρίτη. Δεν θα πάει πουθενά το καλοκαίρι γιατί θέλει να μείνει στη Ρεάλ και τον θέλει και η Ρεάλ επίσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ