Μπαρτσελόνα: Η θρυλική φανέλα της σεζόν 1998-1999 επιστρέφει! (pics)

Μπαρτσελόνα: Η θρυλική φανέλα της σεζόν 1998-1999 επιστρέφει! (pics)

Η Nike θέλοντας να γιορτάσει τα 20 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα επαναλανσάρει τη φανέλα της σεζόν 1998-1999 - Πότε θα βγει στα καταστήματα.

Εμπρός… πίσω! Τα κλασσικά επιστρέφουν στη μόδα και η Nike θέλοντας να γιορτάσει τα 20 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα επαναλανσάρει τη φανέλα της σεζόν 1998-1999.

Συγκεκριμένα, η γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών γυρίζει τον χρόνο πίσω και γιορτάζει τη συνεργασία της με τους Μπλαουγκράνα, βγάζοντας σε περιορισμένη ποσότητα μια νέα εκδοχή της εν λόγω εμφάνισης, την οποία φορούσαν πριν από 20 χρόνια θρύλοι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπως οι Ριβάλντο, Φίγκο και Κλάιβερτ και Γκουαρντιόλα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, η επετειακή εμφάνιση θα βγει στα καταστήματα της καταλανικής ομάδας, αλλά και της εν λόγω εταιρίας, στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Μάλιστα, η Nike διαφήμισε το νέο της προϊόν μέσω της ακαδημίας της Μπαρτσελόνα και συγκεκριμένα του Ρίκι Πουίγκ. Ο 19χρονος μέσος είναι ένα από τα νέα αστέρια των Μπλαουγκράνα και οι άνθρωποι της Nike τον έχουν ήδη από… κοντά.

Δείτε τη φανέλα με πρωταγωνιστή τον Ρίκι Πουίγκ:

Και άλλες φωτογραφίες:

Και τη φανέλα της σεζόν 1998-1999:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ