Στοίχημα: Σαλάχ vs Σουάρες

Στοίχημα: Σαλάχ vs Σουάρες

Αίγυπτος και Ουρουγουάη ανοίγουν το πρόγραμμα της ημέρας στο Μουντιάλ και η «μάχη» Σαλάχ-Σουάρες (αλλά και Καβάνι) ξεχωρίζει.

Ιδανική πρεμιέρα για τους παίκτες του στοιχήματος η χθεσινή στο Μουντιάλ. Για όσους τουλάχιστον ασχολήθηκαν στο live καθώς η Ρωσία πρόσφερε ευκαιρίες για γκολ και με το 5-0 αποζημίωσε όσους έβλεπαν πως τα γκολ ήταν εύκολη υπόθεση απέναντι σε αυτή την τραγική Σαουδική Αραβία.

Και λέω στο live γιατί πριν τον αγώνα το Under 2,5 κυριαρχούσε στη λογική ότι η Ρωσία έχει θέματα και η Σαουδική Αραβία είναι περιορισμένων δυνατοτήτων.

Το χθεσινό 5-0 της Ρωσίας έκανε ακόμη πιο σημαντικό το σημερινό ματς της Αιγύπτου με την Ουρουγουάη που ανοίγει την δεύτερη μέρα του Μουντιάλ και κλείνει την πρώτη αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Η «μάχη» Σαλάχ-Σουάρες (αλλά και Καβάνι) ξεχωρίζει με την Ουρουγουάη να είναι βέβαια το φαβορί για τη νίκη αλλά τους Αιγύπτιους με βασικό όπλο τον άσο της Λίβερπουλ να θεωρείται πως θα της βάλει δύσκολα.

Στο σκοράρισμα λοιπόν ο Σουάρες προφανώς προσφέρεται σε χαμηλότερες αποδόσεις από τον Σαλάχ για να βάλει γκολ (anytime), τον βρίσκουμε στο 2 στις περισσότερες εταιρείες, όπως και τον Καβάνι.

Στον αντίποδα ο Σαλάχ παίζεται σε αποδόσεις γύρω στο 3.5. Καθαρό φαβορί η Ουρουγουάη με αποδόσεις γύρω στο 1.5 για νίκη, το Χ προσφέρεται σε μέσο όρο απόδοσης στο 4 ενώ η νίκη της Αιγύπτου γύρω στο 7.5.

Όσον αφορά τα γκολ το Under 2,5 είναι και πάλι φαβορί με αποδόσεις από 1.65 έως 1.70 ενώ το Over 2,5 φτάνει μέχρι το 2.20.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ