Μουντιάλ : Θέλουν βάσεις πρόκρισης Σερβία και Κόστα Ρίκα

Μουντιάλ : Θέλουν βάσεις πρόκρισης Σερβία και Κόστα Ρίκα

Με την αναμέτρηση Κόστα Ρίκα-Σερβία, «ανοίγει» σήμερα (15:00) στην Σαμάρα, ο 5ος όμιλος του Μουντιάλ, όπου φυσικά ξεχωρίζει η παρουσία της Βραζιλίας, ενώ τo «καρέ» συμπληρώνει η Ελβετία.

Το Μουντιάλ συνεχίζεται σήμερα, Κυριακή 17 Ιουνίου, με την αναμέτρηση της Κόστα Ρίκα με τη Σερβία (15:00), να ανοίγει την αυλαία της ημέρας. Οι δύο ομάδες θα δώσουν το πρώτο τους παιχνίδι για το Παγκόσμιο Κύπελλο και όποια ομάδα πάρει τη νίκη θα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους 16 της διοργάνωσης, δεδομένου ότι οι άλλες δυο ομάδες είναι η Βραζιλία και η Ελβετία (θα αγωνιστούν στις 21:00).

Ο Όσκαρ Ραμίρες έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα αρραγές σύνολο, που βασίζεται στην αμυντική λειτουργία. Με οκτώ παίκτες σε άμυνα και κέντρο, οι Κοσταρικανοί επιχειρούν να τροφοδοτήσουν τους Μπολάνιος και Ουρένια, προκειμένου να κάνουν τη «ζημιά» στον αντίπαλο.

Από την πλευρά του, ο Μλάντεν Κρσάιτς, καλείται να διαχειρισθεί ένα εξαιρετικό υλικό με εντυπωσιακή ποδοσφαιρική ποιότητα. Ωστόσο, το σημαντικότερο μειονέκτημα των Σέρβων, είναι η αδυναμία να διαχειρισθούν δύσκολες καταστάσεις και κυρίως όταν «στραβώνει» το ματς. Σε αμιγώς αγωνιστικό επίπεδο, ο νεαρός τεχνικός, προτιμά το 4-2-3-1 με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς πίσω από τους Λιάγιτς και Τάντιτς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης βρίσκονται είτε ο Μίτροβιτς, είτε ο άσος του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Σημαντική βοήθεια προσφέρουν και στην επιθετική, αλλά και στην αμυντική λειτουργία, οι Κολάροφ και Ιβάνοβιτς που καλύπτουν τις δύο πτέρυγες.

Διαιτητής: Μαλάνγκ Ντιεντιού (Σενεγάλη)

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ (Όσκαρ Ραμίρες): Νάβας, Γκαμπόα, Γκονζάλες, Ακόστα, Ντουάρτε, Οβιέδο, Γκουζμάν, Μπόργκες, Ρουίθ, Μπολάνιος, Ουρένια.

ΣΕΡΒΙΑ (Μλάντεν Κρσάιτς): Στόικοβιτς, Ιβάνοβιτς, Μιλένκοβιτς, Τόσιτς, Κολάροφ, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Τάντιτς, Μάτιτς, Λιάγιτς, Κόστιτς, Μίτροβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ