Απίστευτο: Οι Ισπανοί έκαναν 1.114 πάσες και αποκλείστηκαν!

Απίστευτο: Οι Ισπανοί έκαναν 1.114 πάσες και αποκλείστηκαν!

Το tiki taka δεν έπιασε απέναντι στους Ρώσους – Οι Ιβηρες είχαν συντριπτικά την κατοχή υπέρ τους, αλλά ηττήθηκαν στα πέναλτι.

Οι Ισπανοί την… πάτησαν απέναντι στην Ρωσία και έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο του Λουζνίκι. Η ομάδα του Φερνάντο Ιέρο ηττήθηκε στα πέναλτι (4-3) από τους οικοδεσπότες και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Ιβηρες ηττήθηκαν από την παρέα του Τζιούμπα, παρότι είχαν συντριπτικά υπέρ τους την κατοχή της μπάλας (74%-26%). Στο παιχνίδι με τους Ρώσους οι παίκτες του Ιέρο αντάλλαξαν 1.114 πάσες, εκ των οποίων οι 1.006 ήταν επιτυχημένες και μόλις οι 108 ήταν λανθασμένες.

Πρώτος στις πάσες ήταν ο Σέρχιο Ράμος με 184 και ακολούθησαν οι Κόκε (155), Τζόρντι Αλμπα (148), Ισκο (147), Πικέ (130), Μπουσκέτς (85), Ινιέστα (50), Ασένσιο (45), Καρβαχάλ (40), Νάτσο (40), Σίλβα (33), Ντε Χέα (22), Ιάγκο Ασπας (17), Ντιέγκο Κόστα (15), Μορένο (3). Από εκεί και πέρα, οι Ισπανοί επιχείρησαν συνολικά 24 σουτ και μόλις 9 βρήκαν στόχο.

Στον αντίποδα οι Ρώσοι αντάλλαξαν μόλις 290 πάσες, εκ των οποίων οι 190 ήταν επιτυχημένες. Η στατιστική δείχνει ότι αυτή που έπρεπε να πάρει τη νίκη ήταν οι «φούριας ρόχας», αλλά στο τέλος αυτοί που πανηγύρισαν ήταν οι παίκτες του Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ.

Το tiki taka των παικτών του Ιέρο δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους Ιβηρες και τελικά αυτοί που… αποκοιμήθηκαν στο τέλος από τις συνεχόμενες πάσες ήταν οι Ισπανοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ