Ινδονησία: Κλειδώνουν τους παραβάτες της καραντίνας σε «στοιχειωμένα» σπίτια

Ινδονησία: Κλειδώνουν τους παραβάτες της καραντίνας σε «στοιχειωμένα» σπίτια

Η υπεύθυνη της περιφέρειας του Σράγκεν στην Ινδονησία προσπαθεί να τρομάξει τους ανυπάκουους κλειδώνοντας εκείνους που σπάνε την καραντίνα σε "στοιχειωμένα" σπίτια.

Ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη παραμένει σε καραντίνα προκειμένου να μπει «φρένο» στην εξάπλωση του κορονοϊού. Ωστόσο, αρκετοί είναι εκείνοι που δεν μένουν υπάκουοι στις υποδείξεις των Αρχών και των επιστημόνων και επιλέγουν να μην τηρούν το «Μένουμε Σπίτι».

Η υπεύθυνη της περιφέρειας του Σράγκεν στην Ινδονησία, Kusdinar Untung Yuni Sukowati, βρήκε έναν πρωτότυπο και τρομαχτικό τρόπο να αντιμετωπίσει τους παραβάτες.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που γύρισαν στην περιφέρεια Σράγκεν, όταν κηρύχθηκε lockdown στην Τζακάρτα και στις άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας. Ενώ είχαν δοθεί οδηγίες 14ημερης απομόνωσης, κάποιοι δεν τις τήρησαν.

Ποια ήταν τα επόμενα βήματα της Sukowati; Τους κλείδωσε σε ειδικά διαμορφωμένα σπίτια, τα οποία λέγεται ωστόσο από τους ντόπιους ότι είναι στοιχειωμένα. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να τρομάξει τους παραβάτες εκμεταλλευόμενη της δεισιδαιμονίες που υπάρχουν στη χώρα.

Μέχρι στιγμής σε αυτές τις ιδιότυπες φυλακές έχουν κλειστεί για να πραγματοποιήσουν την καραντίνα τους πέντε άτομα. Ένας εξ αυτών έχει δηλώσει μάλιστα ότι δεν έχει συναντήσει ακόμη κάποιο φάντασμα, αλλά έμαθε το μάθημά του

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ