Ο Άγγελος Λάτσιος γίνεται 18 και αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές φωτό –Το τατουάζ και η μεγάλη αλλαγή

Ο Άγγελος Λάτσιος γίνεται 18 και αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές φωτό –Το τατουάζ και η μεγάλη αλλαγή

Σε λίγους μήνες ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος κλείνει τα 18 του χρόνια κι έχει ήδη γίνει ένα από τα περιζήτητα πρόσωπα στα social media.

Από τότε που ο Άγγελος «άνοιξε» προφίλ στο Instagram μοιράζεται με τους followers τους στιγμές της προσωπικής του ζωής και πολλές φωτογραφίες με τη μητέρα του.

Είναι γεγονός πως την τελευταία πενταετία ο γοητευτικός γιος της Ελένης, η οποία έχει μιλήσει δεκάδες φορές μέσα από την εκπομπή του για εκείνον, έχει αλλάξει αρκετά.

Είναι εξάλλου αυτή η φάση της εφηβικής ζωής που ιδίως τα αγόρια πειραματίζονται με το look τους.

Η τελευταία φωτογραφία του μάλιστα ήταν σκέτη έκπληξη αφού τον είδαμε αρκετά αλλαγμένο από το περσινό καλοκαίρι.

Ο Άγγελος έχει ψηλώσει πολύ, έχει υιοθετήσει ένα δικό του στιλ ενώ παρατηρήσαμε κι ένα μεγάλο τατουάζ που έχει κάνει στο μπράτσο του.

Κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφίες γίνονται viral ενώ τα σχόλια είναι χιλιάδες. «Έχω τόσο μεγάλο παιδί; Πώς δεν το έχω καταλάβει… Μόνο στα ζόρια το καταλαβαίνω κάπως», είχε πει η Ελένη στα περσινά γενέθλια του γιου της και είχε προσθέσει πως τον τελευταίο χρόνο ο Άγγελός της έχει αλλάξει πολύ και πλέον δεν είναι το μικρό τους παιδί αλλά ένας έφηβος – άντρας.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει τέλεια σχέση με τον γιο της Άγγελο, και δεν είναι λίγες φορές που τους έχουμε δει να ποζάρουν παρέα στο Instagram ανταλλάσσοντας τρυφερά λόγια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ