Η επόμενη μέρα του Σάουθγκεϊτ στην Αγγλία – Τούχελ, Ποτσετίνο περιμένουν στην «γωνία»

Η επόμενη μέρα του Σάουθγκεϊτ στην Αγγλία – Τούχελ, Ποτσετίνο περιμένουν στην «γωνία»

Μετά τον αποκλεισμό της Αγγλίας στα προημιτελικά του Μουντιάλ από την Γαλλία, η «καρέκλα» του Σάουθγκεϊτ στον πάγκο των «τριών λιονταριών»... τρίζει, με ονόματα πιθανών αντικαταστατών να έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι.

Η Αγγλία ηττήθηκε με 2-1 από την Γαλλία και αποκλείστηκε στην φάση των «8» του Μουντιάλ του Κατάρ και έτσι το όνειρο μια μεγάλης διάκρισης πήγε για άλλη μια φορά περίπατο…

Εξαιρετικά αβέβαιο μετά τον αποκλεισμό θεωρείται το μέλλον του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο των «τριών λιονταριών», με ονόματα υποψήφιων αντικαταστατών να έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο σενάριο από την Αργεντινή: «Η Μπόκα θέλει τον Άμραμπατ»

Ο 52χρόνος  ομοσπονδιακός τεχνικός  ρωτήθηκε αν οδηγήσει αυτός τους Αγγλούς στο EURO 2024   μετά τον αποκλεισμό και απάντησε χαρακτηριστικά:

«Νομίζω όταν τελειώνουν αυτά τα τουρνουά, χρειάζομαι πάντα χρόνο για να πάρω τη σωστή απόφαση. Είναι τόσα πολλά και διάφορα τα συναισθήματα. Η ενέργεια που απαιτείται σε αυτά τα τουρνουά είναι τεράστια.

Θέλω να πάρω την καλύτερη απόφαση, για την ομάδα, την Αγγλία, την FA. Πρέπει να είμαι σίγουρος ότι οποιαδήποτε απόφαση πάρω θα είναι η σωστή.

Νομίζω πως είναι σωστό να πάρω λίγο χρόνο διότι ξέρω πως στο παρελθόν τα συναισθήματά μου είχαν πολλές αυξομειώσεις αμέσως μετά από ένα μεγάλο τουρνουά»

Δημοσιεύματα πάντως από την Αγγλία φέρνουν στο προσκήνιο τους Τόμας Τούχελ και  Μαουρίσιο Ποτσετίνο, οι οποίοι περιμένουν στην γωνία και επιθυμούν και οι δύο πολύ να διαδεχθούν τον Σάουθγκεϊτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ