Κρίστι : «Η στιγμή των πέναλτι ήταν η χειρότερη της ζωής μου»

Κρίστι : «Η στιγμή των πέναλτι ήταν η χειρότερη της ζωής μου»

Ο Σκωτσέζος άσος μίλησε για την πρόκριση της εθνικής Σκωτίας στα τελικά του EURO και έδειξε την συγκίνησή του.

Η εθνική Σκωτίας πανηγύρισε την πρόκριση στα τελικά του EURO έπειτα από τη νίκη επί της Σερβίας στην διαδικασία των πέναλτι. Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης έληξε στο 1-1 και στην «ρώσικη ρουλέτα», οι Σκωτσέζοι επικράτησαν με 5-4.

Ο Ράιαν Κρίστι άνοιξε το σκορ για την Σκωτία, ωστόσο είδε τους Σέρβους να ισοφαρίζουν στο 90′.  Ο ίδιος, μετά την αναμέτρησης, ήταν εμφανώς συγκινημένος και έκανε δηλώσεις στο «SkySports».

Συγκεκριμένα, είπε: «Νομίζω πως όλοι πίσω στο σπίτι θα κάνουν ένα πάρτι απόψε. Το προσπαθούσαμε για τόσα χρόνια. Το ξέρουμε, το ξέρετε κι εσείς, όλοι το ξέρουν πως βγάλαμε μια… μαϊμού από την πλάτη μας τώρα. Βγαίνουμε από αυτή την κατάσταση».

«Το αφιερώνω σε όλους. Όλο το έθνος πέρασε έναν δύσκολο χρόνο και θέλαμε να δώσουμε λίγο χαρά σε αυτή την χώρα. Είναι ένα απίστευτο βράδυ», συνέχισε για να καταλήξει:

«Όταν είσαι στο γήπεδο, νιώθεις πως μπορείς να κάνεις κάτι για να αλλάξεις τα πράγματα αλλά τη στιγμή που βγαίνει εκτός απλά δεν μπορείς να παρακολουθήσεις τον αγώνα. Ήταν φρικτό, αυτά τα πέναλτι είναι πιθανότατα το χειρότερο πράγμα που μου έχει τύχει στη ζωή μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ