Τότεναμ – Νιούκαστλ 4-1: Ξέσπασε η ομάδα του Ποστέκογλου

Τότεναμ – Νιούκαστλ 4-1: Ξέσπασε η ομάδα του Ποστέκογλου

Μετά από πέντε ματς όπου πήρε μόλις έναν βαθμό, η Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες με το εντυπωσιακό 4-1 επί της Νιούκαστλ και μείωσε στους επτά βαθμούς από την κορυφή.

Ύστερα από έναν μήνα και πέντε ματς με μόλις έναν βαθμό συγκομιδή, η Τότεναμ επέστρεψε στις επιτυχίες για τη 16η αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου διέλυσε με 4-1 τη Νιούκαστλ και πλησίασε στους τρεις βαθμούς από την τετράδα και στους επτά από την κορυφή.

Αυτή που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς ήταν η Νιούκαστλ όταν στο 9′ ο Γκόρντον έκανε το γύρισμα από αριστερά, αλλά ο Ισάκ αστόχησε σε κενό τέρμα καθώς ο Ντέιβις έβαλε το πόδι του και άλλαξε λίγο την πορεία της μπάλας πριν αυτή φτάσει στον Σουηδό.

Διαβάστε επίσης: Σοβαρή εξέλιξη με Ρίτσαρντς στον Ολυμπιακό

Στο 26′ ο Ουντότζι έκανε τελικά το 1-0 από ασίστ του Σον, με τους Σαρ και Αλμιρόν να έχουν στη συνέχεια από μία καλή στιγμή για τις δύο ομάδες. Το 2-0 ήρθε στο 38ο λεπτό όταν ο Σον ταλαιπώρησε τον Τρίπιερ, έστρωσε στον Ριτσάρλισον κι εκείνος πλάσαρε για το 2-0.

Από σέντρα του Πόρο στο 60′ ο Ριτσάρλισον κατέβασε και πλάσαρε για το 3-0 ενώ στο 84′ ο Σον έκανε το 4-0 με πέναλτι. Το μόνο που κατάφερε η Νιούκαστλ ήταν να μειώσει σε 4-1 στο 90′ με τον Ζοέλιντον.

Τότεναμ: Βικάριο, Ντέιβις, Ρομέρο, Ουντότζι, Πόρο, Μπισουμά (86’ Σκιπ), Σαρ (73’ Χόιμπιεργκ), Κουλουσέβσκι, Σον (90+1’ Ντόνλεϊ), Ριτσάρλισον (73’ Λο Σέλσο), Τζόνσον (86’ Χιλ)

Νιούκαστλ: Ντουμπράβκα, Λασέλς, Σερ, Τρίπιερ (86’ Κραφτ), Λιβραμέντο (74’ Χολ), Αλμιρόν (64’ Γουίλσον), Γκιμαράες, Μάιλι, Ζοέλιντον, Ισάκ (64’ Λόνγκσταφ), Γκόρντον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ