Μονόδρομος η νίκη για την ΑΕΚ, με… φόρα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Μονόδρομος η νίκη για την ΑΕΚ, με… φόρα ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ θα κοντραριστούν απόψε στους «Ζωσιμάδες» (19:30), με την Ένωση να θέλει τη νίκη πάση θυσία και τους Ηπειρώτες να έχουν την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται απόψε την ΑΕΚ στους «Ζωσιμάδες» (19:30) για την 11η αγωνιστική της Superleague.

Από τη μία πλευρά ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έρχεται με… φόρα από τη Θεσσαλονίκη, όπου ισοπέδωσε τον Άρη με 5-0 και από την άλλη η Ένωση, η οποία καλείται να αφήσει πίσω της την ήττα (3-2) από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Δικέφαλος βρίσκεται στα Γιάννενα χωρίς τους ανέτοιμους Τζαβέλλα και Τάνκοβιτς και τον τιμωρημένο Λε Ταλέκ, αλλά με πανέτοιμους του Μάνταλο και Άμραμπατ. Στην αποστολή επίσης βρίσκκεται και ο Κοσίδης, ο οποίος έχει ξεκινήσει πολύ καλά στην ΑΕΚ Β’.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Κοσίδης

Όσον αφορά τους Ηπειρώτες, εκτός αποστολής έμεινε ο Γκαρντάβσκι, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση εδώ και ημέρες, αλλά δεν έχει καταφέρει να την ξεπεράσει, αλλά και οι Κόντε, Μίνα, Οικονομόπουλος, Αλ. Τριάδης, Κύρκος και Αθανασίου.

Η αποστολή του ΠΑΣ: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Καραγιάννη, Καραχάλιο, Κάργα, Ντομίνγκεθ, Σιόντη, Ρίζο, Λιάσο, Π. Τριάδη, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλη, Μιλιντσεάνου και Περέα.

Αξίζει να σημειωθεί πως 50 οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και επιφύλασσαν θερμή υποδοχή στην ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του για πρώτη φορά.

Πιθανή ενδεκάδα ΠΑΣ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ, Μπρένερ, Περέα, Μιλιντσεάνου

Πιθανή ενδεκάδα ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμαντί, Σιμάνσκι, Σιμόες, Άμραμπατ, Μάνταλος, Τσούμπερ, Αραούχο

Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης

Βοηθοί: Κωνσταντίνος Ψαρρής, Ιωάννης Δημητριάδης

Τέταρτος: Άγγελος Αγγελάκης

VAR: Μπρούνο Εστέβες, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ