Άρης: Έτσι θα φτάσει στη νίκη στο Περιστέρι

Άρης: Έτσι θα φτάσει στη νίκη στο Περιστέρι

Η νίκη είναι μονόδρομος για τους κιτρινόμαυρους στο σημερινό (19.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ενώ ο Πάρντιου έχει τις επιστροφές των Ζερβίνιο και Πάλμα.

Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν για τον Άρη στη σημερινή (19.00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Μετά και τη γκέλα κόντρα στον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης, οι κιτρίνομαυροι χρειάζονται το τρίποντο για να ανέβουν στη βαθμολογία αλλά και να πάρουν ψυχολογία ενόψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου.

Σημαντικές επιστροφές για τον Πάρντιου αυτές των Ζερβίνιο και Πάλμα, που εξέτισαν τη μια αγωνιστική της ποινής τους. Αντίθετα, εκτός αποστολής σε σχέση με τον αγώνα με τον ΟΦΗ έμειναν οι Ροντρίγκες και Χατζηϊωάννου, καθώς και ο τραυματίας Ντουκουρέ.

Διαβάστε επίσης: Αλεχάντρο Γκαρνάτσο: Ένας θαυματουργός 18χρονος με συμπαίκτες τους Ρονάλντο και Μέσι (vids, pics)

Ο προπονητής του Άρη δεν άνοιξε τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει. Δεν αναμένεται, πάντως, αυτή τη φορά να κάνει πολλές αλλαγές, καθώς η εικόνα της ομάδας του ήταν βελτιωμένη, παρά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο Κουέστα αναμένεται να είναι τερματοφύλακας στο 4-2-3-1 του Πάρντιου. Οι Εμπακατά και Οντουμπάζιο διεκδικούν τη θέση στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, οι Μαζικού και Πίρσμαν στο αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ετέμπο και Νταμπό θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Μανσίνι δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Γκαρσία αριστερά και ο Γκαρθία σε ρόλο επιτελικού χαφ, πίσω από τον Γκρέι, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ