«Δεν έχουμε δει ακόμη τον Πιεμπονγκσάντ στο Βέλγιο» δήλωσε ο Μπο Μπενζά

«Δεν έχουμε δει ακόμη τον Πιεμπονγκσάντ στο Βέλγιο» δήλωσε ο Μπο Μπενζά

Μπορεί ο Πάιροτ Πιεμπονγκσάντ να αναμένεται στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο, ωστόσο σύμφωνα με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Μπο Μπενζά, ο Ταϊλανδός δεν συνηθίζει να εμφανίζεται δημόσια.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα sportmagazine τόνισε πως κανένας δεν έχει δει τον Πάιροτ Πιεμπονγκσάντ, που στις 26 Μαρτίου απέκτησε από κοινού με τον Ισραηλινό Πίνι Ζάχαβι το πλειοψηφικό πακέτο της Μουσκρόν.

Μεταξύ άλλων ο Βέλγος τόνισε πως ο Πιεμπονγκσάντ δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στο Βέγλιο και πολύς κόσμος αναρωτιέται ποιος είναι το καινούργιο αφεντικό της Μουσκρόν.

Βέβαια ο γνωστός μάνατζερ Πίνι Ζάχαβι έχει βρεθεί στο Βέλγιο, καθώς όπως φαίνεται αυτός είναι που «τρέχει» τις επενδύσεις του Ταϊλανδού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπενζά
«Δεν έχουμε δει τα αφεντικά της ομάδας. Είναι κάτι που μας ενοχλεί. Ποιος είναι ο Ταϊλανδός που απέκτησε τις μετοχές της Μουσκρόν; Πώς είναι εμφανισιακά; Παραμένει μυστήριο. Δεν εμφανίζονται δημοσίως. Αυτό αποτελεί πρόβλημα. Ο τρόπος που διοικείται η Μουσκρόν προκαλεί έκπληξη και εγείρει πολλά ερωτηματικά. Έχουμε την εντύπωση πως τα αφεντικά βάζουν κάποια πιόνια. Αυτά τα πιόνια δεν αποφασίζουν για τίποτα. Δεν ξέρουμε ποιοι πραγματικά διοικούν στη Μουσκρόν»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ