Ολυμπιακός : Λάζαρος, Φέτφα και…  πεντάρα (pics)

Ολυμπιακός : Λάζαρος, Φέτφα και… πεντάρα (pics)

Δείτε φωτογραφίες από το φιλικό προετοιμασίας του Ολυμπιακού με τη Μποτοσάνι, στο οποίο η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς άφησε καλές εντυπώσεις.

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε εύκολα της Μποτοσάνι (από τη Ρουμανία) με 5-0 σε φιλικό τεστ επί αυστριακού εδάφους.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν ορεξάτοι, έβγαλαν ωραίες συνεργασίες και με σκόρερ τους (41’) Γκερέρο, (50′) Φορτούνη, (58′) Καμαρά, (86′) Βέργο, (88′) Βρουσάι δεν είχαν πρόβλημα απέναντι στους αδύναμους αντιπάλους τους.

Τα φώτα έπεσαν βεβαίως στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, καθώς έμπειρος επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του (ξεκίνησε βασικός) με την ερυθρόλευκη φανέλα. Μάλιστα ήταν από τους διακριθέντες της ομάδας του, δίνοντας την ασίστ για το πρώτο πειραιώτικο γκολ.

Ενας ακόμη παίκτης ο οποίος τράβηξε πάνω του τα βλέμματα ήταν ο Γιάννης Φετφατζίδης ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος, ενώ έγινε αλλαγή στον 85’ από τον Μανθάτη.

Φυσικά οι ερυθρόλευκοι είχαν στο πλευρό και τους οπαδούς τους, καθώς Ελληνες οπαδοί βρέθηκαν στο γήπεδο και ενίσχυσαν με τις φωνές τους τον Ολυμπιακό.

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το φιλικό

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ