Αποκλειστικό: Ο Απόλλων Σμύρνης απέκτησε τον Κουγιό!

Αποκλειστικό: Ο Απόλλων Σμύρνης απέκτησε τον Κουγιό!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από to10.gr, ο Απόλλωνας «νίκησε» Παναθηναϊκό και Μπρέσια και απέκτησε τον 20χρονο πρώην αρχηγό της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Σταύρο Κουγιό.

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα καθώς στις δύο πρώτες αγωνιστικές μετράει ισάριθμες ήττες, ενώ έλυσε και τη συνεργασία του με τον Γερμανό τεχνικό, Βαλεριέν Ίσμαελ. Οι άνθρωποι της Ελαφράς Ταξιαρχίας βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, ενώ παράλληλα κοιτάζουν και κάποιες περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από to10.gr, ο Απόλλωνας συμφώνησε με τον 20χρονο εξτρέμ Σταύρο Κουγιό, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Ριζούπολης, η οποία «νίκησε» τον Παναθηναϊκό και την Μπρέσια που συζητούσαν για την απόκτηση του.

Ο Κουγιός, που διατέλεσε αρχηγός της Κ20 του Ολυμπιακού βρισκόταν σε συνεχείς επαφές με την ιταλική και τους πράσινους, όμως ο Απόλλωνας κέρδισε την κούρσα και έκλεισε τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί μια πολύ σημαντική επένδυση για το μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 20χρονος ακραίος επιθετικός έχει καταγωγή από τη Ρόδο και είχε πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2014. Αγωνίστηκε στα παιχνίδια των Πειραιωτών στο Youth League της UEFA και στο πρωτάθλημα Κ20 της Super League, ενώ η θέση του είναι αριστερός εξτρέμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ