Τσίπρας: «Μικρό το Γεντί Κουλέ για τον ΟΦΗ»

Τσίπρας: «Μικρό το Γεντί Κουλέ για τον ΟΦΗ»

Καθόλου τυχαία δεν ήταν η συνάντηση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον Γιώργο Σαμαρά στις Αχαρνές Ηρακλείου.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο Ηράκλειο από το πρωί της Πέμπτης όπου είναι σε εξέλιξη η περιοδεία του Πρωθυπουργού και το μεσημέρι βρέθηκε στις Αρχάνες όπου τον δεξιώθηκε ο Δήμαρχος του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων Μανώλης Κοκοσάλης. Σε αντίθεση με ότι γράφτηκε νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας δεν συναντήθηκε τυχαία με τον Γιώργο Σαμαρά καθώς το ραντεβού είχε κλειστεί αρκετές ημέρες πριν.

Κατά την διάρκεια του τετ α τετ του Αλέξη Τσίπρα με τον Γιώργο Σαμαρά, ο Πρωθυπουργός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στον ΟΦΗ ρωτώντας τον συνέχεια για την ομάδα.

Μάλιστα σε μια αποστροφή του λόγου του, ο Αλέξης Τσίπρας ρώτησε τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ για την χωρητικότητα του «Γεντί Κουλέ» και για το πόσο κόσμο χωράει το γήπεδο του ΟΦΗ. Αστειευόμενος ο Πρωθυπουργός είπε στον Γιώργο Σαμαρά πως «το γήπεδο είναι μικρό για μια ομάδα με την ιστορία και το μέγεθος του ΟΦΗ. Που να χωρέσει τόσος κόσμος μέσα στο γήπεδο;».

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα ήταν πως ο Πρωθυπουργός ήταν απόλυτα ενημερωμένος για την πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, όντας ποδοσφαιρόφιλος και ο ίδιος.

Πηγή: www.athleticradio.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ