Σάκκαρη: «Αξέχαστη εβδομάδα, ανεπανάληπτες στιγμές» (pic)

Σάκκαρη: «Αξέχαστη εβδομάδα, ανεπανάληπτες στιγμές» (pic)

Η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε στην παρουσία της ελληνικής ομάδας στο Hopman Cup και ευχαρίστησε τον Στέφανο Τσιτσιπά και τους διοργανωτές για τις ανεπανάληπτες στιγμές.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη έγραψαν ιστορία στο Περθ, με την ελληνική ομάδα να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο Hopman Cup και να πετυχαίνει τεράστιες νίκες απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους.

Η 23χρονη τενίστρια ξεδίπλωσε στο σκορ το πλούσιο ταλέντο της και κέρδισε με το σπαθί της το απλόχερο χειροκρότημα των θεατών. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με ανάρτησή της στα social media ευχαρίστησε τον Στέφανο για τις ανεπανάληπτες στιγμές που έζησε στην Αυστραλία, αλλά και τους διοργανωτές, τονίζοντας ότι πέρασε τέλεια στο Περθ.

Συγκεκριμένα, ανέβασε φωτογραφίες με τον Τσιτσιπά και τις συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Σε ευχαριστώ Στέφανε για την αξέχαστη εβδομάδα. Ηταν τέλειο να μοιράζομαι το κορτ μαζί σου. Ευχαριστώ το Hopman Cup για τις ανεπανάληπτες στιγμές. Περάσαμε τέλεια στο Περθ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το μήνυμά της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Thanks Stef for an unforgettable week! Had a blast sharing the court with you. And thanks @hopmancup for the amazing memories, we had a great time in Perth! #teamgreece #tsitsisakk

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Sakkari (@sakkattack7) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ