Ο Ναδάλ «σφράγισε» το ραντεβού με τον Τσιτσιπά!

Ο Ναδάλ «σφράγισε» το ραντεβού με τον Τσιτσιπά!

Ο Ισπανός τενίστας επικράτησε εύκολα του Σταν Βαβρίνκα με 2-0 σετ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Mutua Madrilena Open, όπου θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Τον αντίπαλό του στα ημιτελικά του Mutua Madrilena Open έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Ελληνα τενίστα να βρίσκει τον δρόμο του τον σπουδαίο Ράφαελ Ναδάλ.

O Ισπανός χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα επικράτησε με 2-0 σετ του Στανισλας Βαβρίνκα (6-1, 6-2) και σφράγισε το μεγάλο ραντεβού με τον «Τσιτσιφάστ».

To No. 2 της παγκόσμιας κατάταξης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και χρειάστηκε μόλις 68 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του 34χρονου Ελβετού, ο οποίος δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να φανεί ανταγωνιστικός. Ο «Matador» κυριάρχησε κατά κράτος στο κορτ και με μία επιβλητική νίκη προκρίθηκε στους «4» της διοργάνωσης.

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που θα τεθούν αντιμέτωποι ο Τσιτσιπάς με τον Ναδάλ, με τον Ισπανό να έχει επικρατήσει και τρεις προηγούμενες φορές. Συγκεκριμένα, είχε κερδίσει στους τελικούς Βαρκελώνης και του Τορόντο και φέτος στα ημιτελικά του Australian Open.

Μάλιστα, ο Στέφανος δεν έχει πάρει ούτε σετ από τον Ράφα, ο οποίος στην Μαδρίτη ψάχνει τον πρώτο του τίτλο μέσα στο 2019. Ο αγώνας θα αρχίσει θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 6.

Στον άλλον ημιτελικό θα κοντραριστούν οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Ντόμινικ Τιμ. Ο Σέρβος πέρασε χωρίς αγώνα, καθώς ο Μάριν Τσίλιτς αποσύρθηκε λίγες ώρες πριν τον αγώνα, ενώ ο Αυστριακός επικράτησε με ανατροπή 2-1 του Ρότζερ Φέντερερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ