Τσιτσιπάς: «Ονειρο ζωής να κερδίσω τον Ναδάλ στο Ρολάν Γκαρός»

Τσιτσιπάς: «Ονειρο ζωής να κερδίσω τον Ναδάλ στο Ρολάν Γκαρός»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απειλεί... ευθέως τον σπουδαίο Ράφαελ Ναδάλ!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να δυσκολεύτηκε απέναντι στον μαχητικό Φίλιπ Κραΐνοβιτς, αλλά έδειξε χαρακτήρα στο κρίσιμο τάι μπρέικ του τέταρτου σετ και με 3-1 πήρε την πρόκριση για τον τέταρτο γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Ο Ελληνας τενίστας ξεπέρασε το εμπόδιο του Σέρβου και θα μονομαχήσει με τον Στάνισλας Βαβρίνκα για μία θέση στα προημιτελικά του γαλλικού Οπεν. Μάλιστα, αν κερδίσει τον Ελβετό, είναι πολύ πιθανό στους «8» να κοντραριστεί με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ο 20χρονος μετά το τέλος του αγώνα με τον Φιλίπ Κραΐνοβιτς, μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του στο Ρολάν Γκαρός, αλλά για τον τεράστιο Ράφαελ Ναδάλ. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Τσιτσιφάστ», ένας από τους μεγαλύτερους στόχους που έχει θέσει στη ζωή του είναι να κερδίσει τον Ισπανό στο γαλλικό όπεν!

«Θέλω να πετύχω κάτι που έχουν καταφέρει λίγοι τενίστες. Να κερδίσω τον Ράφαελ Ναδάλ στο Ρολάν Γκαρός. Θέλω να γράψω ιστορία. Αν συμβεί αυτό, θα είναι φανταστικό. Θα είναι σαν να πετυχαίνω δέκα νίκες», τόνισε ο Στέφανος.

Οσο για τους στόχους της φετινής σεζόν, ο Ελληνας τενίστας δήλωσε: «Θέλω να κερδίσω ένα τουρνουά Masters και να αγωνιστώ στα ATP Finals. Θέλω να κερδίσω όσα περισσότερα τουρνουά 500άρια και 250άρι μπορώ. Ηταν απίστευτο συναίσθημα που ένιωσα πέρσι, όταν κατέκτησα τον τίτλο στη Στοκχόλμη. Γι’ αυτό προπονούμαι καθημερινά. Γι’ αυτούς τους τίτλους. Αυτές οι εμφανίσεις με κάνουν καλύτερο τενίστα. Μπορώ να πετύχω σπουδαία πράγματα».

Ερωτηθείς για το αν προτιμάει ένα τίτλο Γκραντ Σλαμ ή το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, απάντησε: «Δύσκολη ερώτηση. Γιατί θα πρέπει να διαλέξω; Αν θα έπρεπε σώνει και καλά, θα επέλεγα το χρυσό μετάλλιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ