Παναθηναϊκός: Ο Τσάβι Ρόκα έχει βρει τον αντικαταστάτη του Ινσούα

Παναθηναϊκός: Ο Τσάβι Ρόκα έχει βρει τον αντικαταστάτη του Ινσούα

Ο Εμάνουελ Ινσούα είναι πιθανό να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό αν έρθει πρόταση που να καλύπτει τα «θέλω» των πράσινων, για αυτό και ο Τσάβι Ρόκα είναι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο.

Ο Εμάνουελ Ινσούα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που περιμένουν πρόταση στον Παναθηναϊκό και που αν τους καλύπτει δεν αποκλείεται να τον παραχωρήσουν. Η Αλ Ουάχντα του Μανόλο Χιμένεθ φέρεται να ενδιαφέρεται έντονα για τον Αργεντινό αριστερό μπακ, όμως προς το παρόν υπάρχουν μόνο σενάρια.

Οι Άραβες δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στο «τριφύλλι» για τον Αργεντινό αριστερό μπακ και η όποια καθυστέρηση οφείλεται σε κάποιες άλλες μεταγραφές που είχαν… προτεραιότητα.

Ασχέτως όμως τι κάνει η Αλ Ουάχντα και όποιος άλλος ενδιαφέρεται για τον Ινσούα, ο Τσάβι Ρόκα φαίνεται να έχει εντοπίσει το αριστερό μπακ, το οποίο θα καλύψει το κενό του, σε περίπτωση που ο Αργεντινός αποχωρήσει.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει βρει τον αντικαταστάτη του Ινσούα, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, όμως και ο Ισπανός αλλά και η διοίκηση του τριφυλλιού θεωρούν αδύνατο να αποχωρήσει τον Γενάρη ο παίκτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ