Οφόε: “Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη”

Ο Οτζίτζα Οφόε είναι απ’ τα “βαριά χαρτιά” του Ολυμπιακού στο μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ και οι “ερυθρόλευκοι” περιμένουν πολλά απ’ τον διεθνή μέσο στην αυριανή αναμέτρηση. Ο Οφόε μίλησε στη Nova για τον αγώνα με τον “δικέφαλο” του Βορρά επισημαίνοντας πως οι πρωταθλητές θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη. “Ξέρουμε πως διαθέτουν […]

Οφόε: “Θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη” | to10.gr

Ο Οτζίτζα Οφόε είναι απ’ τα “βαριά χαρτιά” του Ολυμπιακού στο μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ και οι “ερυθρόλευκοι” περιμένουν πολλά απ’ τον διεθνή μέσο στην αυριανή αναμέτρηση. Ο Οφόε μίλησε στη Nova για τον αγώνα με τον “δικέφαλο” του Βορρά επισημαίνοντας πως οι πρωταθλητές θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη.

“Ξέρουμε πως διαθέτουν καλή ομάδα. Το γνωρίζαμε πριν από την έναρξη της σεζόν. Είναι κάτι που το γνωρίζουμε και πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε.

Σε αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι και αυτό σκεφτόμαστε. Έχουμε καταστρώσει το δικό μας πλάνο παιχνιδιού που θα μας δώσει τους τρεις πόντους”, τόνισε αρχικά ο Βέλγος χαφ.

Ο έμπειρος μέσος των Πειραιωτών ρωτήθηκε και για τη βοήθεια που θα έχουν οι “ερυθρόλευκοι” απ’ τους φιλάθλους τους, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά.

“Περιμένω ο κόσμος μας να είναι όπως πάντα. Να μας συμπαρασταθεί κάνοντας πολύ φασαρία μέχρι το τέλος. Και να είναι σίγουροι πως στον αγώνα θα κάνουμε τα πάντα που χρειάζονται για να κερδίσουμε στην έδρα μας. Μαζί μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα”.

«
»