Ο Πετράκης «χάρισε» στην Ομόνoια το κυπριακό πρωτάθλημα (vid)

Ο Πετράκης «χάρισε» στην Ομόνoια το κυπριακό πρωτάθλημα (vid)

Ο Γιάννης Πετράκης είχε την ευκαιρία στην επόμενη -και τελευταία- αγωνιστική, να «κλέψει» το πρωτάθλημα από την Ομόνoια, όμως υπέπεσε σε μεγάλη «γκάφα».

Ο «γκάφα» του Απόλλωνα Σμύρνης, στον οποίο προπονητής είναι ο Γιάννης Πετράκης, αποτελεί την αιτία για την οποία η Ομόνοια πανηγυρίζει το 21ο της πρωτάθλημα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ομόνοια και Απόλλων είχαν διαφορά τριών βαθμών μέχρι τους χθεσινούς αγώνες κι αν κέρδιζαν και οι δύο, όλα θα κρίνονταν την επόμενη αγωνιστική – και τελευταία για φέτος – όπου οι δύο σύλλογοι θα έδιναν την «μάχη» για την κορυφή της λίγκας.

Όμως το κλαμπ του Έλληνα τεχνικού δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ολυμπιακό Λευκωσίας (2-2), τουτέστιν η νίκη των «πράσινων» επί της ΑΕΚ Λάρνακας (0-1) της χάρισε και το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 11 ολόκληρα χρόνια.

«Ανεξάρτητα από την εικόνα που είχε η ομάδα σε όλο το πρωτάθλημα, αποτύχαμε. Δεν καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, άρα δεν πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Θέλω να ζητήσω μία μεγάλη συγγνώμη από τον κόσμο, γιατί ήταν πιο διψασμένοι από εμάς και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τους χαρίσουμε αυτή τη χαρά», τόνισε ο Πετράκης μετά την αποτυχία της ομάδας του.

Μάλιστα τα «σύννεφα» πάνω από το κεφάλι του πυκνώνουν, αφού, όπως φαίνεται, θα αποτελέσει παρελθόν από το κυπριακό πολύ σύντομα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ