Ουάρντα : «Θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του»

Ουάρντα : «Θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του»

Ο Άμρ Ουάρντα, όπως έλεγε στο στενό του περιβάλλον, έρχεται στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας με σκοπό να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του που είναι στο υψηλότερο επίπεδο.

Όπως σας αποκάλυψε to10.gr και μας επιβεβαίωσε χθες με τις δηλώσεις του ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ο Αμρ Ουάρντα θα βρεθεί στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στο Όστεμπεργκ. Ο Αιγύπτιος άσος, ως γνωστών συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και πλέον απολαμβάνει εδώ και κάποιες ημέρες την άδεια που του έδωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για να ξεκουραστεί και να μπει φουριόζος στην προετοιμασία.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δε θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, ούτε φυσικά στο τομέα της φυσικής κατάστασης. Το προηγούμενο διάστημα δούλευε σε εντατικούς ρυθμούς υπό το βλέμμα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Αυτό είναι στα θετικά για τον Ρουμάνο τεχνικός που θα αξιολογήσει τον Ουάρντα σε ποια θέση μπορεί να «κουμπώσει» με την ομάδα.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός όπως έλεγε στο στενό του περιβάλλον, νιώθει πολύ όμορφα που συμμετείχε με την εθνική του ομάδα στα γήπεδα της Ρωσίας, αλλά και που θα είναι μέλος της καλύτερης ομάδας της Ελλάδας. Ο Ουάρντα επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, μετά από διάστημα ενός έτους όπου φορούσε τα χρώματα του Ατρομήτου, για να αποδείξει ότι μπορεί και σε μια μεγαλύτερη ομάδα, όπως είναι ο δικέφαλος του Βορρά που έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό. «Θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του που φέτος είναι στο υψηλότερο επίπεδο».

Δε θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει στην πώληση του αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό. Η ρήτρα που έχει στο συμβόλαιο του ο Αμρ Ουάρντα είναι στα 5 εκατ. ευρώ και όπως έχουν αναφέρει από to10.gr, ομάδες από Τουρκία, Ισπανία και Αγγλία παρακολουθούσαν στενά το προηγούμενο διάστημα στον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ