Χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο στη Super League

Χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο στη Super League

Για 1.8 εκατ. ευρώ το πρωτάθλημα είναι στον αέρα! Τι είχε γίνει πριν από ένα χρόνο…

Ήταν Ιούλιος του 2017, ένα χρόνο πριν,  όταν η Nova είχε προτείνει για τη σεζόν 2017-18, για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, μείωση στο ποσό που είχε συμφωνηθεί από τα 40 στα 30 εκατ. ευρώ.

Το συνδρομητικό υποστήριζε ότι το προϊόν είχε υποβαθμιστεί από τις αναβολές των αγώνων που είχαν προηγηθεί, από τις δηλώσεις παραγόντων και γενικά από τις κόντρες που υπήρχαν και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα (δεν είχε και άδικο εδώ που τα λέμε), και ζητούσε μείωση στα λεφτά που έπρεπε να καταβάλει.

Η Λίγκα τότε με πρόεδρο τον Γιώργο Στράτο είχε δεχθεί τη μείωση αλλά είχε αντιπροτείνει 31.8 εκατ. ευρώ και επιπλέον 6,5 εκατ. ευρώ από αυτά που υποστήριζε ότι χρωστούσε η NOVA.

Στο συνδρομητικό βέβαια, είχαν διαφορετική άποψη για τα 6.5 εκατ. ευρώ και υποστήριζαν ότι δεν τα όφειλαν αφού τα λεφτά αυτά ήταν από ρήτρες από αγώνες του πρωταθλήματος που είχαν αναβληθεί την προηγούμενη χρονιά.

Τελικά, τα 6.5 εκατ. ευρώ δεν δόθηκαν ποτέ αλλά συμφωνία δεν υπήρξε για 1.8 εκατ. ευρώ διαφορά, η οποία τελικά δεν καλύφθηκε αφού καμία από τις πλευρές δεν έβαλε νερό στο κρασί της.

Η χρονιά πέρασε, η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων «έσπασε» και τώρα επτά ομάδες έχουν μείνει χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Και όλα αυτά για 1.8 εκατ. ευρώ. Οι φωστήρες της Λίγκας δέχθηκαν μείωση 8.2 εκατ. ευρώ και στήλωσαν τα πόδια για 1.8 εκατ. ευρώ και ουσιαστικά «έσπασαν» την κεντρική διαχείριση.

Τώρα το πρωτάθλημα είναι στον αέρα και το χειρότερο, δεν υπάρχει φως στο τούνελ.

Και για την ιστορία, πέρσι στις 13 Ιουλίου είχε γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος. Φέτος, έχουμε φτάσει 6 Ιουλίου, εξελίξεις δεν αναμένονται πριν από τη Δευτέρα 9/7 αφού ούτε Δ.Σ. στη Λίγκα έχει προγραμματιστεί, ούτε νέα συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη, και όχι μόνο κλήρωση δεν έχει γίνει (ούτε καν οριστεί) αλλά κανείς στον συνεταιρισμό δεν ξέρει τι του ξημερώνει. Για 1.8 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ