Η «σφήνα» του ΟΦΗ, η άρνηση του Καμπετσή και η επιθυμία του για δανεισμό

Η «σφήνα» του ΟΦΗ, η άρνηση του Καμπετσή και η επιθυμία του για δανεισμό

Η μεταγραφή του Αργύρη Καμπετσή στον Παναθηναϊκό είναι πιθανό να τελειώσει ακόμα και σήμερα, παρά το πλούσιο παρασκήνιο των τελευταίων ωρών. Η… αρπαγή που επιχείρησε ο ΟΦΗ, το «όχι» του ποδοσφαιριστή, η απάντηση της Ντόρτμουντ και γιατί θέλει να έρθει ως δανεικός.

Είναι αυτό που λέμε… talk of the town. Στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως ασχολούνται όλοι με την περίπτωσή του. Με το πώς θα καταφέρουν τελικά να τον κάνουν δικό τους, αφού είναι μεγάλη επιθυμία τόσο του Γιώργου Δώνη, όσο και του Νίκου Νταμπίζα, ο Αργύρης Καμπετσής να ντυθεί στα πράσινα. Η ικανότητά του να παίζει τόσο ως σέντερ φορ, όσο και σαν περιφερειακός επιθετικός, μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις στον Δώνη. Και η προοπτική εξέλιξής του γοητεύει τον Παναθηναϊκό.

Γι’ αυτό και στις κουβέντες που έχει κάνει ο Νταμπίζας τόσο με την Ντόρτμουντ, όσο και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, βάζει στο τραπέζι και την περίπτωση της μεταγραφής του παίκτη με ελευθέρας, βάζοντας ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης. Περίπτωση που δεν την έχουν απορρίψει οι Γερμανοί, αλλά την απορρίπτει ο ίδιος ο παίκτης για την ώρα, μιας και θέλει να διασφαλίσει τα χρήματά του.

Ωστόσο τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η Ντόρτμουντ, η οριστική απάντησης της οποίας αναμένεται το αργότερο έως αύριο. Όλα συνηγορούν πως ο γερμανικός σύλλογος θα δώσει τη συγκατάθεσή του για να προχωρήσει το θέμα και απομένει μονάχα ο τρόπος που θα γίνει. Είτε με δανεισμό και οψιόν αγοράς, είτε απλά με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, είτε ως ελεύθερος.

Η «σφήνα» του ΟΦΗ και η άρνηση του παίκτη

Κι εκεί που ο Παναθηναϊκός έπαιζε χωρίς… αντίπαλο για τον νεαρό επιθετικό της Ντόρτμουντ, ξαφνικά υπήρξε… σφήνα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του to10.gr από την Κρήτη, ο ΟΦΗ θέλησε να εκμεταλλευτεί τη συνεργασία που έχει ξεκινήσει με την Ντόρτμουντ σε επίπεδο ακαδημιών από το περασμένο καλοκαίρι και την προσέγγισε για να αποκτήσει τον παίκτη.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Γερμανοί απάντησαν θετικά στην πρόταση για δανεισμό του Καμπετσή στον κρητικό σύλλογο, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης αρνήθηκε να πάρει μεταγραφή στον ΟΦΗ, αφού επιθυμία του είναι να προχωρήσει το θέμα με τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ