Άρης : Πόκερ με επιθετικό

Άρης : Πόκερ με επιθετικό

Το παιχνίδι της υπομονής και ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να λειτουργήσει ο Άρης.

Η τελευταία κίνηση σε οτι αφορά την στελέχωση του ρόστερ, μιλώντας για ποδοσφαιριστές που προορίζονται για το βασικό σχήμα, θα είναι όπως όλα δείχνουν αυτή του επιθετικού. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, πάντα. Όπου απρόοπτο, το να βρει η ομάδα τον επιθετικό που θέλει στα λεφτά που τον θέλει ή καλύτερα στα λεφτά που αντέχει.

Είναι ξεκάθαρο οτι ο φορ που θα αποκτηθει θα είναι και η πιο δαπανηρή μεταγραφή για την τρέχουσα περίοδο. Στον Άρη θέλουν παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά, ποδοσφαιριστή που απο μόνος του θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Ενας τέτοιος παίκτης, φυσικά, στοιχίζει και αυτός είναι και ο λόγος που στη διοίκηση είναι διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση.

Ενας τέτοιος παίκτης για παράδειγμα είναι ο Κριστιαν Λοπεθ. Αυτός είναι το απρόοπτο που λέγαμε πιο πάνω. Αν πει το ναι, τότε ο Άρης τον κλείνει και σήμερα. Ίσως πριν απο δυο χρόνια ο Καρυπίδης θα του έλεγε οτι έλα και οσα θέλεις, όπως πάνω κάτω είχε γίνει και στη περίπτωση του Τζεμπούρ.

Τα χρόνια, όμως, πέρασαν και φαίνεται οτι και στον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης το πάθημα έγινε μάθημα. Και πολύ καλά έκανε. Αν λοιπόν ενας παίκτης τώρα ζητάει 500.000 ευρώ, σε δυο εβδομάδες θα κατεβάσει τις αποδοχές του στις 350.000 με 400.000 ευρώ. Η θα βρει άλλη ομάδα και αυτό στο παιχνίδι είναι φυσικά.

Είναι ξεκάθαρο όμως ότι με τα χρήματα που δίνει ο Άρης μπορεί να πάρει επιθετικό απο το πάνω ράφι. Που στο ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορεί να κάνει την διαφορά. Θα τον πάρει, μάλιστα, στη πραγματική του άξια και οχι σε αυτή που θα ζητούσε υπο πίεση.

Υ. Γ Ο Άρης είναι ξεκάθαρο οτι ψηφίζει με βάση τα συμφέροντα του και μόνο. Δεν θα ρωτήσει και κανέναν ούτε θα δωσει λογαριασμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ