Προμηθέας : Ανακοίνωσε τον Πράδερ

Προμηθέας : Ανακοίνωσε τον Πράδερ

Την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ Κέισι Πράδερ ανακοίνωσε ο Προμηθέας, επιβεβαιώνοντας τη φημολογία των τελευταίων ημερών.

Ο Προμηθέας κάνει μεγάλη προσπάθεια για την εξασφάλιση της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο και έτσι προχώρησε στην ενίσχυση του ρόστερ του με την ανακοίνωση του 26χρονου Αμερικανού φόργουορντ Κέϊσι Πράδερ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ της Πάτρας για την απόκτηση του Πράδερ, ο οποίος έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής καριέρας του στην Αυστραλία:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την απόκτηση του Casey Prather και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου.

Ο γεννημένος την 29η Μαΐου 1991, στο Τζάκσον του Τενεσί των Η.Π.Α., ύψους 1,98 guard/forward, φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Florida (NCAA), με το οποίο έφτασε και τις 4 χρονιές στους 8 του Τελικού Τουρνουά. Έχει αγωνιστεί σε Bakersfield Jam (NBA Development League), Perth Wildcats (με τους οποίους κατέκτησε 2 πρωταθλήματα Αυστραλίας), Ratiopharm Ulm (Γερμανία) και Melbourne United (όπου κατέκτησε τον 3ο συνεχόμενο τίτλο στην Αυστραλία).

Στην τελευταία του σεζόν στην Αυστραλία σκόραρε 16,1 πόντους, μάζεψε 5,3 ριμπάουντ και μοίρασε 2,5 ασίστ ανά αγώνα, ενώ στους ημιτελικούς και τελικούς του πρωταθλήματος ήταν καθοριστικός, με αποκορύφωμα τον τελευταίο και καθοριστικό τελικό με την Αδελαϊδα, όταν σκόραρε 19 πόντους, πήρε 11 ριμπάουντ και είχε και 5 κλεψίματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ