Νοβίτσκι: «Δίνω ένα προβάδισμα στη Γαλλία»

Νοβίτσκι: «Δίνω ένα προβάδισμα στη Γαλλία»

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι επέλεξε νικητή την Γαλλία στον τελικό του Ευρωμπάσκετ, δίνοντας της προβάδισμα έναντι της Ισπανίας.

Γαλλία και Ισπανία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον μεγάλο τελικό του Ευρωμπάσκετ, με τον θρύλο της Γερμανίας, αλλά και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Ντιρκ Νοβίτσκι να κάνει τις δικές του προβλέψεις όσον αφορά τον νικητή.

Ο Γερμανός μπορεί να μη δει τους συμπατριώτες του στον τελικό της διοργάνωσης, ωστόσο έκανε τη δική του ανάλυση, δίνοντας ένα προβάδισμα στη Γαλλία για το χρυσό μετάλλιο.

Διαβάστε επίσης: Τα highlights της φιλικής νίκης του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα (vid)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντιρκ Νοβίτσκι

«Είναι το τουρνουά των εκπλήξεων, οι σταρ αποκλείστηκαν νωρίς και δύο τρομερές ομάδες βρίσκονται στον τελικό, χωρίς κάποιον μεγάλο αστέρα, αλλά με μεγάλο βάθος στον πάγκο τους. Ο τελικός μπορεί να εξελιχθεί με οποιονδήποτε τρόπο αλλά αν με βάλεις να διαλέξω με το ζόρι, θα πω Γαλλία. Είναι πολύ καλές ομάδες, με καλούς προπονητές, καλούς γκαρντ, σουτέρ και ψηλούς που μπορούν να κυριαρχήσουν».

Για τη Γαλλία: «Θα πρέπει να παίξουν όπως στον ημιτελικό, έχουν τον Γκομπέρ που είναι φανταστικός αμυντικά επειδή είναι μακρύς. Επιθετικά έχουν επίσης πολλές επιλογές, με τον Ερτέλ να έρχεται από τον πάγκο, ο Γιαμπουσέλι σουτάρει καλά την μπάλα, ο Φουρνιέ προφανώς μπορεί να βάλει μεγάλα σουτ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ