Άρης : Να «τιθασεύσει» τον Λώττα

Άρης : Να «τιθασεύσει» τον Λώττα

Ο Άρης διαθέτει ένα παίκτη με όλα τα στοιχεία που χρειάζεται για να τον βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει ποδοσφαιριστής που να αγωνίζεται στη Football League που να έχει καλύτερη τεχνική κατάρτιση από τον Άρη Λώττα. Αν υποθέσουμε ότι αυτή είναι υποκειμενική άποψη, είναι σίγουρα μέσα στους πέντε καλύτερους. Μιλάω καθαρά σε ότι αφορά τα ποδοσφαιρικά του προσόντα.

Ο τύπος κολλάει την μπάλα στα πόδια του με ικανότητα «ζογκλέρ». Δεν τον ξέρω προσωπικά, δεν θα με χαιρετήσει αν με δει στο δρόμο, δεν μπορώ να γνωρίζω αν όντως έχει παρορμητικό χαρακτήρα ή βγάζει εγωισμό στο παιχνίδι του, εκτός από ορισμένες στιγμές που όντως φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο να μην δίνει την μπάλα από το αριστερό στο δεξί.

Υπάρχουν άτομα που λένε ότι αυτός είναι και ο λόγος που δεν έκανε μεγαλύτερη καριέρα τα προηγούμενα χρόνια. Ακόμα, όμως, και αν ισχύουν όλα αυτά, θα πρέπει ο οργανισμός που λέγεται ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη να βρει τον τρόπο για να τον «τιθασεύσει». Να πάει από αυτόν τα θετικά του στοιχεία. Τόσο ο Πάυλος Μυροφορίδης, εξάλλου, όσο και ο Δημήτρης Σπανός το «έχουν» στο επικοινωνιακό με τους παίκτες.

Σε μια θέση, μάλιστα, που είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται ενίσχυση, καθώς μετά τον Παυλίδη, το χάος. Ο Στεφάνοβιτς όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν, καθώς δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του και δεν έχει χρόνο συμμετοχής, ενώ όσοι άλλοι έχουν δοκιμαστεί στη συγκεκριμένη θέση είναι βάση αλχημειών, και όχι γιατί ήταν η φυσική τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ