Καρντάσιανς : Διακοπές για μεγιστάνες σε έπαυλη στο Μαλιμπού αξίας 120 εκατ. δολαρίων

Καρντάσιανς : Διακοπές για μεγιστάνες σε έπαυλη στο Μαλιμπού αξίας 120 εκατ. δολαρίων

Το εξοχικό παλάτι με την θέα στον ωκεανό που κόβει την ανάσα και την εντυπωσιακή σκάλα που οδηγεί κατευθείαν στην παραλία-παράδεισο είναι το καλοκαιρινό καταφύγιο σύσσωμης της οικογένειας

Η έπαυλη-μεγαθήριο προφανώς φαντάζει οικεία για όσους παρακολουθούν στενά τις καθημερινές περιπέτειες των μελών της οικογένειας Καρντάσιαν μέσα από τις συνεχείς αναρτήσεις τους στα social media, αφού όλο τον Ιούλιο φωτογραφίες μέσα κι έξω από την βίλα με λεζάντες όπως «Καλημέρα Παράδεισε» έδιναν μία μόνο γεύση για τις διακοπές μεγιστάνων που απολάμβαναν. Για την ιστορία, το σπίτι δεν ανήκει στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων της οικογένειας αλλά στην κολλητή φίλη της Κιμ Καρντάσιαν, την κοσμική επιχειρηματία Νταϊάνα Τζένκινς, Βοσνιακής καταγωγής και πρώην συζύγου του Βρετανού τραπεζίτη κροίσου, Ρότζερ Ντένκινς της Barclay Bank.

47χρονη Τζένκινς απέκτησε την έπαυλη στο Μαλιμπού το 2005 με τιμή αγοράς 21 εκατομμύρια δολάρια ενώ παλιότερα ανήκε στον μεγιστάνα των media, Μπάρι Ντίλερ και πιο πριν στον διάσημο τραγουδιστή της κάντρι Κένι Ρότζερς. Εκτοτε, η αξία των ακινήτων στην περιοχή εκτοξεύτηκε αφού σήμερα η Βόσνια επιχειρηματίας και ιδιοκτήτρια της εταιρείας ενεργειακών ποτών Neuro το έχει βγάλει στην αγορά προς πώληση για το αστρονομικό ποσό των 120.000.000 δολαρίων!

kardashian-1
kardashian-2
kardashian-3
kardashian-4
kardashian-5
kardashian-6
kardashian-7

Σε απαρτία οι Καρντάσιανς βρέθηκαν στη βίλα υπερπαραγωγή

Μέχρι φυσικά να βρεθεί ο αγοραστής με το αντίστοιχο κομπόδεμα, η Τζένκινς παραχώρησε την έπαυλη εν λευκώ στην οικογένεια Καρντάσιαν για τις διακοπές της –ενώ η Κιμ από την μεριά της φρόντισε τρόπο τινά να την ευχαριστήσει για την ευγενική της φιλοξενία ποστάροντας στα social media της προϊόντα Neuro. Και κάπως έτσι, τα αδέρφια, η Κιμ, η Κόρτνει, η Κλόι, η Κάιλι, ακόμα και ο ντροπαλός με τις κάμερες Ρομπ σε απαρτία με τα παιδιά τους ο καθένας και φυσικά η πανταχού παρούσα μητέρα τους Κρις βρέθηκαν στην βίλα υπερπαραγωγή να κακομαθαίνουν τον εαυτό τους σε σκηνικό απόλυτης προσομοίωσης με τη ζωή στον παράδεισο.

kardashian-8
kardashian-9
kardashian-10
kardashian-11
kardashian-12
kardashian-13
kardashian-14
kardashian-15

Δεν είναι ούτε οι 7 κρεβατοκάμαρες, ούτε τα δέκα μπάνια, ούτε οι εσωτερικές και εξωτερικές τραπεζαρίες, ούτε οι ξενώνες και τα βεστιάρια, ούτε ο αχανής κήπος με το γκαζόν, ούτε τα διάσπαρτα εδώ κι εκεί deck για πανοραμική θέα, ούτε καν το γυμναστήριο, η αίθουσα προβολών και η Ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα. Είναι κυρίως εκείνη η εντυπωσιακή ατελείωτη σκάλα που οδηγεί κατευθείαν από τα ύψη της έπαυλης στα σμαραγδένια νερά της παραλίας Paradise Cove, το στολίδι του Μαλιμπού. Ένα σκηνικό που φυσικά χρησίμευσε σε δεκάδες φωτογραφικά ενσταντανέ για τις τέλειες ινσταγκραμικές λήψεις των εθισμένων ούτως ή άλλως με τα κοινωνικά δίκτυα Καρντάσιαν.

Γιατί η ιδιοκτήτρια θέλει να «ξεφορτωθεί» το ακίνητο

Άγνωστο γιατί η τυχερή ιδιοκτήτρια σπεύδει να απαλλαχτεί από το μοναδικό αυτό ακίνητο δεδομένης της οικονομικής ευρωστίας της –αν και το ποσό πώλησης είναι ιδιαίτερα δελεαστικό ώστε να είναι αμελητέο ακόμα και για μεγιστάνες.

kardashian-17
kardashian-16
kardashian-18
kardashian-19

Το ένα σενάριο την θέλει να επιστρέφει στα πάτρια εδάφη της Βοσνίας όπου ακόμα μένει η οικογένειά της ενώ το δεύτερο να θέλει απλά να απαλλαχτεί από τον ενοχλητικό γείτονά της, Γιαν Κουμ, τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη του WhatsApp που μόλις πρόσφατα απέκτησε ανάλογης έκτασης ακίνητο κόστους 100 εκατομμυρίων, ένα φράχτη δίπλα της. O τελευταίος μάλιστα έγινε και η αιτία μαλλιοτραβήγματος μεταξύ των δύο γειτόνων αφού ο Κουμ μήνυσε την Τζένκινς μετά την αυθαίρετη κατά τον ίδιο πρωτοβουλία της να κουρέψει την βλάστηση του φράχτη του που της έκοβε την θέα και για την οποία ο επιχειρηματίας είχε πληρώσει 70.000 δολάρια. Πριν η διένεξή τους φτάσει στα δικαστήρια, είχε προηγηθεί ένα διόλου μεταξύ τους πολιτισμένο επεισόδιο με εκείνη να απειλεί να φωνάξει την αστυνομία και ψέλνοντάς του τον εξάψαλμο επειδή το κούρεμα της πρασινάδας του της κόστισε 10.000 δολάρια. Ιστορίες για αγρίους –και για πλούσιους.

kardashian-20
kardashian-21
kardashian-22

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ