ΑΕΚ: Γιακουμάκης: «Ο ΠΑΟΚ είναι ξεκούραστος, αλλά εμείς έχουμε ψυχολογία»

ΑΕΚ: Γιακουμάκης: «Ο ΠΑΟΚ είναι ξεκούραστος, αλλά εμείς έχουμε ψυχολογία»

O νεαρός φορ της ΑΕΚ, Γιώργος Γιακουμάκης, μίλησε στην κάμερα της Nova για το επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ και πόσο σημαντικό είναι.

Την καλή ψυχολογία που δίνει το ματς με την Μίλαν αλλά και την παρουσία του κόσμου της θα πρέπει να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ σύμφωνα με τον Γιώργο Γιακουμάκη, να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας επιθετικός της ΑΕΚ μίλησε στη Nova και τόνισε πως μπορεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης να είναι ξεκούραστη, όμως η Ένωση εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο για τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Γιακουμάκης:

-Δίνουν τίτλο τα ντέρμπι;

«Τα ντέρμπι μπορούν να σου δώσουν ψυχολογία, αλλά τίτλο σου δίνει η διάρκεια. Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όπως κι αυτά με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μπορούν να μας ανεβάσουν την ψυχολογία , έτσι ώστε να νικάμε και τις ομάδες που δεν έχουν ως στόχο τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

– Τι ρόλο μπορεί να παίξει η δύναμη της έδρας;

«Είναι πολύ σημαντική έδρα μας, αφού ο κόσμος μας βοηθάει πάρα πολύ. Γι’ αυτό και πρέπει να του πούμε ευχαριστώ. Τον χρειαζόμαστε την Κυριακή στο γήπεδο και ελπίζω στο τέλος να πανηγυρίζουμε μαζί με τους φιλάθλους μας».

– Η ΑΕΚ δεν έχει τον Μάνταλο, ο ΠΑΟΚ δεν έχει τον Μαουρίτσιο. Πόσο μπορούν να επηρεάσουν την εξέλιξη του ντέρμπι αυτές οι απουσίες;

«Ο Μαουρίτσιο είναι πολύ καλός παίκτης για τον ΠΑΟΚ. Απ’ την πλευρά μας ο Μάνταλος είναι βαρόμετρο για την ομάδα μας. Θα στερηθούμε τις υπηρεσίες του για την υπόλοιπη χρονιά και πιστεύω ότι θα φανεί η απουσία του. Θα προσπαθήσουμε όμως να κάνουμε ό, τι καλύτερο ώστε να έχουμε θετικά αποτελέσματα ακόμα και χωρίς εκείνον».

– Το γεγονός ότι η ΑΕΚ είχε ευρωπαϊκό παιχνίδι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να παίξει ρόλο την Κυριακή, λόγω της κούρασης;

«Ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο ξεκούραστος, αλλά αυτό θα φανεί την Κυριακή. Εμείς θα φορτίσουμε τις μπαταρίες μας μέχρι το ματς, έχουμε ψυχολογία από το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Μίλαν και νομίζω ότι με την ψυχολογία θα καλύψουμε και τη φρεσκάδα».

– Πόσο μπορεί να κρίνουν το ντέρμπι οι επιθετικοί των δύο ομάδων, αφού από τη μία υπάρχει ο Αραούχο και εσύ, ενώ απ’ την άλλη ο Πρίγιοβιτς με τον Κουλούρη;

«Πολλά ντέρμπι κρίνονται στο γκολ, αφού είναι «κλειστές» οι άμυνες και οι ομάδες προσπαθούν να «κλέψουν» τη νίκη. Η επίθεση του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή, αφού ο Πρίγιοβιτς είναι σε καλή κατάσταση. Επίσης ο Κουλούρης είναι πολύ καλός επιθετικός και το μέλλον του είναι ευοίωνο. Απ’ τη μεριά μας ο Αραούχο είναι πολύ καλός επιθετικός και παίρνω στοιχεία από εκείνον. Με βοηθάει και ανυπομονώ να παίξουμε μαζί για να τον βοηθήσω κι εγώ. Πιστεύω ότι εμείς θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θα πανηγυρίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ