Σοκάρουν οι δηλώσεις του Ρόι Κάρολ: «Αν συνέχιζα να πίνω θα ήμουν νεκρός τώρα»

Σοκάρουν οι δηλώσεις του Ρόι Κάρολ: «Αν συνέχιζα να πίνω θα ήμουν νεκρός τώρα»

Ιδιαίτερα σοκαριστικές ήταν οι δηλώσεις του Ρόι Κάρολ στο πλαίσιο μιας έρευνας που πραγματοποίησε η Ένωση Ποδοσφαιριστών Αγγλίας.

Έντονο προβληματισμό προκάλεσε η έρευνα που πραγματοποίησε η Ένωση Ποδοσφαιριστών της Αγγλίας σχετικά με την ψυχική υγεία των παικτών. Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι το 5% των παικτών αποκάλυψαν ότι έχουν σκεφτεί να αυτοκτονήσουν, ενώ το 10% ότι έχουν υποστεί bullying κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της καριέρας τους.

Μέσα αυτούς βρίσκεται και ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρόι Κάρολ, ο οποίος έπασχε από κατάληψη και βρήκε «διέξοδο» στο αλκοόλ με αποτέλεσμα να εθιστεί. Μάλιστα έκανε και κάποιες δηλώσεις που σόκαραν αρκετούς, καθώς ανέφερε πως άμα συνέχιζε να πίνει μπορεί και να μην ζούσε αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Διπλός… πονοκέφαλος για Αλμέιδα

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού:

«Το ποτό δεν μου πρόσφερε τίποτα καλό. Με έβαλε σε λάθος δρόμο. Απλά αφαιρούσε τον πόνο στιγμιαία, αλλά η κατάθλιψη παρέμενε και μετά το ποτό. Και ήταν πολύ τρομακτικό το πόσο κοντά στον θάνατο ήμουν. Αν συνέχιζα να πίνω το πιο πιθανό ήταν να κατέληγα νεκρός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ