Over 3,5 στην Ολλανδία

Over 3,5 στην Ολλανδία

Ας δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος, από τα οποία φυσικά δεν θα λείπει η Β’ Ολλανδίας

Τα  προγνωστικα στοιχηματος του Ηρακλή Αντύπα για την Παρασκευή (26/04)!

Καλημέρα φίλοι μου και να έχουμε ένα όμορφο τριήμερο. Σίγουρα καλύτερο, από τις δύο τελευταίες επικοινωνίες μας, όπου χάσαμε το απόλυτο για ένα γκολ.

Προχθές, πέσαμε πάνω στην χειρότερη εμφάνιση του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και ηττήθηκε με το βαρύ 3-0. Δεν εμφανίστηκε το goal/goal και οι άλλες δύο επιλογές πέρασαν για πλάκα. Και αναφέρομαι στο goal/goal στο Μαρσέιγ – Νις (έγινε από το πρώτο ημίχρονο) και στο over 3,5 στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σέφιλντ (4-2 τελικό σκορ).

Χθες δεν τα είπαμε και πάμε στα σημερινά, όπου υπάρχουν πολλές επιλογές. Ας δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος, από τα οποία φυσικά δεν θα λείπει η Β’ Ολλανδίας.

Άγιαξ Β – Ρόντα προγνωστικά

Σαφώς καλύτερη ομάδα διαθέτει η Ρόντα, αλλά δεν πρόκειται να μπλέξω με σημείο. Θα ρισκάρω και θα ποντάρω στο over 3,5 σε απόδοση 2,02 και θα εξηγήσω αμέσως τους λόγους. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 10 goal/goal στα 11 τελευταία τους ματς! Επίσης σε αυτά τα παιχνίδια, εμφανίστηκε εννέα φορές το over 2,5 και επτά το over 3,5!

Ο Άγιαξ Β μετρά τέσσερα over 2,5 στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια του και ως εκ τούτου, το ρίσκο που θα πάρουμε δεν είναι και τόσο μεγάλο…

Τοπ Ος – Άλκμααρ Β προγνωστικά

Έχουμε και λέμε. Και σε αυτό το παιχνίδι θα ρισκάρω με το over 3,5. Η απόδοση 2,40 στην bet365 είναι προκλητική ειδικά για παιχνίδια της δεύτερης ομάδας της Άλκμααρ. Οι φιλοξενούμενοι, που έχουν μπει στα παρολί της στήλης αρκετές φορές, προέρχονται από τέσσερα σερί goal/goal & over 2,5 και έξι στα τελευταία επτά…

Στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια των γηπεδούχων, εμφανίστηκε το over 3,5 και ως εκ τούτου, το να περιμένουμε σήμερα, στο μεταξύ τους ματς να σημειωθούν τουλάχιστον τέσσερα γκολ, δεν το λες και απίθανο σενάριο.

ΚΠΡ – Λιντς προγνωστικά

Η Λιντς δεν θέλει να μπλέξει στα μπαράζ για την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δεν κρατά την τύχη στα χέρια της. Μπορεί να βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, αλλά όχι μόνο δεν είναι εξασφαλισμένη, αλλά ξέρει ότι τον πρώτο λόγο έχει η Ιπσουιτς, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο. Και αν κερδίσει και τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, τότε θα προσπεράσει τα «παγώνια».

Η Λιντς βέβαια είναι υποχρεωμένη να κάνει το απόλυτο και θα περιμένει να δει τι θα κάνει η Ίπσουιτς. Πράγμα που σημαίνει, ότι στο σημερινό εκτός έδρας ματς με τη ΚΠΡ, πρέπει να κερδίσει και θα την στηρίξω. Για να ομορφύνει λίγο ο άσος του 1,50 θα προσθέσω και το over 1,5 για να φτάσει στο 1,70.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:00 Άγιαξ Β – Ρόντα: Over 3,5 (2,02)

21:00 Τοπ Ος – Άλκμααρ Β: Over 3,5 (2,40)

22:00 ΚΠΡ – Λιντς: 2 & over 1,5 (1,70)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ