«Αδειάζουν» τη Meghan Markle: «Η Meghan χρειάζεται την Disney»

«Αδειάζουν» τη Meghan Markle: «Η Meghan χρειάζεται την Disney»

Μιλάμε για έναν κολοσσό, ακόμα και μπροστά στη Meghan Markle.

Ο Ιανουάριος ήταν ένας μήνας που έφερε ένα από τα μεγαλύτερα σοκ στην επικαιρότητα των celebrities. Όπως και να το κάνεις, τα νέα της παραίτησης μελών της βασιλικής οικογένειας από τα καθήκοντά τους δεν αποτελούν κάτι το συνηθισμένο, αφού πρώτα απ’ όλα οι κανόνες των royals είναι πολύ αυστηροί στην τήρηση των παραδόσεων. Κι όταν η Meghan Markle κι ο πρίγκιπας Harry το έκαναν, φυσικά κι έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Ωστόσο, παρά το ότι η κίνηση δεν άρεσε καθόλου στη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία άρχισε κατευθείαν να τους στερεί δικαιώματα και προνόμια, ο περισσότερος κόσμος στάθηκε στο πλευρό τους, κατανοώντας ότι το αγαπημένο τους ζευγάρι δεν μπορεί πια να ζει υπό τους αυστηρούς κανονισμούς του παλατιού.

Αυτό που εκτιμήθηκε ακόμα περισσότερο είναι το γεγονός ότι θέλουν να ακολουθήσουν μία πιο ανεξάρτητη οικονομικά ζωή και να ξοδεύουν τα χρήματα που βγάζουν οι ίδιοι για τις ανάγκες τους κι όχι αυτά του royal ταμείου.

Για τον πρίγκιπα Harry, προς το παρόν, δεν έχουμε κάποιο επίσημο update ως προς ποια μπορεί να είναι η μόνιμη δουλειά που θα έχει στο μέλλον, αλλά για τη Meghan ήρθε κάτι που περιμέναμε.

 

 

Δεδομένου ότι, όταν αποφάσισε να ακολουθήσει τον εγγονό της Ελισάβετ, άφησε το Hollywood σε μία φάση που η καριέρα της πήγαινε εξαιρετικά -βλ. Suits- περιμέναμε ότι θα επιστρέψει στα γνώριμα εδάφη, κι αυτό έκανε, επισφραγίζοντας την επιστροφή της με τη μεταγλώττιση μιας ταινίας της Disney.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, μάλιστα, η μεταγλώττιση έχει ήδη συμβεί και τα κέρδη της θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Εκεί, όμως, που λες ότι αυτό αποτελεί την αρχή για πολλά που έπονται, ενδεχομένως και μέσα στην ίδια την Disney, το ίδιο Μέσο αναφέρει τι είπε ένα ανώτερο στέλεχος της εταιρείας σχετικά με τη συνεργασία τους με τη Δούκισσα του Sussex.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος της Disney δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Meghan χρειάζεται την Disney περισσότερο απ’ όσο η Disney τη Meghan. Είναι μία αμφιλεγόμενη φιγούρα»

 
«Υπάρχουν αναφορές για μία συμφωνία αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια πέρα από τη μεταγλώττιση»

Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι, όσο διάσημη κι αν είναι η Δούκισσα του Sussex, η Disney έχει ένα point σε αυτό που λέει. Σκέψου ότι πλέον το Avengers: Endgame είναι η ταινία με το μεγαλύτερο box-office ever, οπότε δε φαίνεται να έχει την ανάγκη κανενός στην παρούσα φάση.

 
«(Ο Collins) Έχει πει ότι θέλει να επιστρέψει στην υποκριτική και να είναι μέρος ενός cast σε κάτι, όπως μία ταινία υπερηρώων»
«Ψάχνει ενεργά μία τέτοια ταινία για εκείνη. (Εκείνος) Λέει ότι είναι διαθέσιμη μόνο στις καλύτερες προσφορές»

«Ξέρει ότι δεν μπορεί να σηκώσει μία ταινία ως ηθοποιός. Οι άνθρωποι δε θα μπορούν να ξεπεράσουν το γεγονός ότι είναι η Meghan Markle. Αλλά είναι αποφασισμένη να μπει στην υποκριτική ξανά και σκέφτεται ότι ένα μεγάλο cast είναι ο τρόπος… Κάτι που πληρώνει καλά, αλλά δεν τη βάζει στο επίκεντρο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ