Πώς θα γίνεις φωτιά στο κρεβάτι

Πώς θα γίνεις φωτιά στο κρεβάτι

Καλές οι (συ)στάσεις, καλά και τα λιπαντικά και τα μασάζ, αλλά θέλουμε να προσεγγίσουμε το καλό κρεβάτι από μία άλλη σκοπιά.

Όταν μιλάμε για καλό σεξ, το μυαλό σας ίσως να πηγαίνει σε ερωτικά βοηθήματα, κεριά, μασάζ και σέξι εσώρουχα. Και καλά κάνει και πάει εκεί. Υποθέτουμε όμως ότι δε θέλετε να διαβάσετε πάλι τα ίδια και τα ίδια, οπότε αποφασίσαμε να προσεγγίσουμε το κρεβάτι-φωτιά από μία άλλη σκοπιά.

Επικοινωνήστε

Μην υποτιμάτε την επικοινωνία. Ναι, να αφουγκράζεστε και το ζωώδες ένστικτό σας, αλλά υπάρχει λόγος που η εξέλιξη σας έχει προικίσει με συνείδηση. Το έχουμε πει και θα επιμένουμε να το λέμε ότι πρέπει να λέτε τι σας αρέσει και τι όχι στο κρεβάτι. Μην περιορίζεστε μόνο σε μουγκρητά, πείτε ξεκάθαρα: «γουστάρω αυτό που μου κάνεις τώρα». Άλλωστε, το 2016 η επιστημονική κοινότητα ολοκλήρωσε μία έρευνα με δείγμα 39.000 ζευγάρια παρακαλώ, και ανακάλυψε ότι η σεξουαλική ικανοποίηση ήταν μεγαλύτερη στα ζευγάρια που επαινούσαν ο ένας τον άλλο.

Και μην ξεχνάτε ότι καλή επικοινωνία μεταξύ δύο ανθρώπων σημαίνει ότι καταφέρνεις να ξεπερνάς τις αμήχανες στιγμές. Αντί να αφήσετε μία άβολη στιγμή να σας ρίξει, ρίξτε το στην πλάκα και συνεχίστε αυτό που κάνατε.

Ρολάρετε και λίγο αλλιώς

Μπορεί να έχετε βρει τις στάσεις που σας ικανοποιούν και κάθε φορά να διατηρείτε αυτήν την ιεροτελεστία. Κάποια στιγμή όμως η ιεροτελεστία γίνεται ρουτίνα. Γι’ αυτό ξεκινήστε με μία παραλλαγή της αγαπημένης σας στάσης· δε χρειάζεται να παρεκκλίνετε πολύ από αυτά που σας αρέσουν.

Από την άλλη, δε χρειάζεται να αλλάξετε στάσεις, μπορείτε να αλλάξετε και τα μέρη που κάνετε σεξ. Μετακομίστε στο σαλόνι ή κατευθυνθείτε προς τον πάγκο της κουζίνας. Ή τελοσπάντων όπου σας κάνει κέφι.

Αναθεωρήστε τα προκαταρκτικά

Το σεξ για την γυναίκα ξεκινά από το μυαλό. Και παρόλο που οι γύπες έχουν κάνει αυτήν την άποψη να ακούγεται γραφική, είναι αλήθεια. Τα προκαταρκτικά ξεκινούν από όταν πρακτικά έχετε αρχίσει να νιώθετε εξάψεις. Τι σημαίνει αυτό; Στείλτε σέξι μηνύματα από νωρίς και κάντε ο ένας τον άλλο να ανυπομονεί.

Για εσάς νοιαστείτε

Νοιαστείτε και γυμναστείτε. Μπορεί να γελάτε και να σκέφτεστε ότι ένα ωραίο σώμα δεν μπορεί να υποσχεθεί τις χίλιες και μία νύχτες, ωστόσο πλανάστε αν νομίζετε ότι η γυμναστική σας βοηθά απλώς να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση.

Η άσκηση, όπως θα γνωρίζετε, βοηθά στην καλή κυκλοφορία του αίματος. Και η καλή κυκλοφορία του αίματος με τη σειρά της σας βοηθά να ερεθιστείτε. Εξάλλου και το πέος και το αιδοίο για να διεγερθούν πρέπει να κυκλοφορήσει αίμα.

Δοκιμάστε τα σαββατιάτικα και κυριακάτικα απογεύματα

Κοιτάχτε να δείτε τώρα τι συμβαίνει με τους άντρες και τις γυναίκες. Οι άνδρες βλέπουν το σεξ σαν αγχολυτικό. Οι γυναίκες, δε, θέλουν να κάνουν σεξ όταν έχουν χαλαρώσει και δεν έχουν σκοτούρες στο κεφάλι τους.

Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι τα απογεύματα του Σ/Κ. Οι γυναίκες συνήθως έχουν ωορρηξία τις απογευματινές ώρες, οπότε σε ένα γενικότερο πλαίσιο, το πικ των ορμονών που σχετίζονται με τη διέγερση είναι λίγο πριν ή λίγο αφού δύσει ο ήλιος. Οι άνδρες, γενικά, ερεθίζονται εύκολα, οπότε δε μας απασχολούν και πολύ οι ώρες που λειτουργούν καλύτερα.

Από λεξιλόγιο πώς πάμε;

Νομίζεις ότι κάνουμε πλάκα; Όχι. Σοβαρολογούμε. Δεν σας λέμε να διαβάσετε Ζαχαρία Παπαντωνίου, αλλά τα προστυχόλογα του Μπουκόφκσι τα χρειάζεστε. Ξέρετε γιατί; Γιατί είναι αλλιώς να το βλέπεις κι αλλιώς να το φαντάζεσαι. Αφήστε που ο Μπουκόφσκι θα σας μάθει να εκφράζετε προφορικά το πάθος σας.

Κάντε μαζί φασίνα

Μία έρευνα του 2016 που δημοσιεύτηκε στο Journal of Marriage and Family αποκάλυψε ότι όταν τα ζευγάρια κάνουν μαζί τις δουλειές του σπιτιού αυξάνουν τον λεγόμενο «ερωτισμό της ισότητας». Η έρευνα λέει ότι και η γυναίκα και ο άντρας νιώθουν πιο σέξι όταν τις κατ’ εξοχήν «γυναικείες» δουλειές τις μοιράζονται και οι δύο. Κι αν το καλοσκεφτείτε δεν είναι τόσο παράξενο: η γυναίκα νιώθει πιο ξεκούραστη και πιο ευδιάθετη όταν έχει να κάνει λιγότερες δουλειές και ο άντρας νιώθει ότι έχει απέναντι του μία γυναίκα την οποία δεν κάνει ό,τι θέλει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ