Πώς το Facebook «σκοτώνει» το αληθινό φλερτ

Πώς το Facebook «σκοτώνει» το αληθινό φλερτ

Ένα νέο dating app βρίσκεται ήδη σε λειτουργία και θα ακυρώσει όλα όσα γνωρίζαμε.

Το Tinder, ίσως η πιο γνωστή εφαρμογή γνωριμιών, θα βρει σύντομα στο δρόμο του ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. To Secret Crush, εφαρμογή του Facebook που ήδη βρίσκεται σε λειτουργία σε Μεξικό, Κολομβία,Ταϊλάνδη, Καναδά, Αργεντινή και σε 14 ακόμα χώρες, υπόσχεται να σου βρει τον μεγάλο σου έρωτα.

Αυτό θα γίνει όταν επιλέξεις μέχρι 9 άτομα για τα οποία ενδιαφέρεσαι. Ακόμα και αν εκείνα τα άτομα δεν έχουν την εφαρμογή, θα λαμβάνουν ειδοποίηση πως είναι η κρυφή σου επιθυμία. Αν και το άλλο άτομο σε έχει στη λίστα με τους 9, τότε γίνεται γνωστό και στους δύο, όπως και στο Tinder. Η μεγάλη διαφορά, όμως, είναι πως το Facebook μετρά 2.38 δισεκατομμύρια χρήστες και το Tinder γύρω στα 50 εκατομμύρια. Με λίγα λόγια, σχεδόν κάθε άνθρωπος γύρω μας, γίνεται αυτόματα υποψήφιος στόχος φλερταρίσματος.

Κάτι τέτοιο, όπως είναι λογικό, έχει τη θετική και την αρνητική του πλευρά. Από τη μία, θα μπορούμε να μάθουμε αν όντως είμαστε το άτομο που αρέσει στο κορίτσι του κάτω ορόφου, από την άλλη, αυτό θα σε αποτρέψει από το να την φλερτάρεις παροδοσιακά και να περάσεις τη διαδικασία του «πρώτου βήματος». Η ζωή σου θα γίνει πιο εύκολη όσον αφορά την εύρεση του άλλου σου μισού, όμως, αλήθεια, ποιος θέλει κάτι τέτοιο μέσω μιας συσκευής που κρατάς στο χέρι σου;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ