Σκωτία – Ισραήλ 0-0 (5-3 Πέναλτι)

Σκωτία – Ισραήλ 0-0 (5-3 Πέναλτι)

Οι Σκωτσέζοι ήταν οι μεγάλοι νικητές στη «ρώσικη ρουλέτα» και στον τελικό των playoffs του τρίτου «μονοπατιού» θα αντιμετωπίσουν τη Σερβία!

Τη μεγάλη ευκαιρία να κλείσει θέση στο EURO 2020 θα έχει η Σκωτία. Μετά από 120 λεπτά χωρίς γκολ, η ομάδα του Κλάρκε επικράτησε του Ισραήλ με 5-3 στα πέναλτι, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον τελικό των playoffs του τρίτου «μονοπατιού».

Οι Σκωτσέζοι θα αντιμετωπίσουν στον τελικό τη Σερβία (που απέκλεισε τη Νορβηγία), με το νικητή να προκρίνεται στο EURO 2020.

Στα πέναλτι ο ΜακΓκίν ξεκίνησε εύστοχα για το 1-0 ενώ ο Ζάχαβι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μάρσαλ και ο ΜακΓκρέγκορ έκανε το 2-0. Οι Μπίτον, ΜακΤόμινεϊ και Βάισμαν ευστόχησαν για το 3-2. Ο Σάνκλαντ έκανε το 4-2, ενώ ο Φανί μείωσε σε 4-3. Ο Μακλίν ωστόσο έκανε το τελικό 5-3 και έστειλε τη Σκωτία στον τελικό.

ΣΚΩΤΙΑ: Μάρσαλ, Κούπερ, Ο’Ντόνελ (114’ ΜακΛίν), Γκάλαχερ, Ρόμπερτσον, Μακγκίν, Τζακ (83’ Φρέιζερ), ΜακΓκρέγκορ, ΜακΤόμινεϊ, ΜακΜπέρνι (75’ Σάνκλαντ), Ντάικς (91’ Πάτερσον

ΙΣΡΑΗΛ: Μαρτσιάνο, Γέινι, Τιμπί, Ελχαμέντ, Ντάσα, Νάτχο (70’ Φανί), Γκολάσα (100’ Ελμκίς), Σόλομον, Μπίτον, Ζάχαβι, Νταμπούρ (83’ Βάισμαν).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ