Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των Τούρκων με τον Ψηφίδη

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των Τούρκων με τον Ψηφίδη

Σε καλό κλίμα η συνάντηση του προέδρου του Ερασιτέχνη Άρη, με τους Τούρκους επιχειρηματίες. Θα δουν το ματς με την Παναχαϊκή το Σάββατο.

Ολοκληρώθηκαν σε καλό κλίμα οι επαφές που είχε ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Γιάννης με τους Τούρκους χορηγούς στα γραφεία του συλλόγου.

Νωρίτερα οι δύο πλευρές βρέθηκαν στο Κλεάνθης Βικελίδης όπου παρουσία και του αντιπροέδρου Παναγιώτη Αλεξανδρίδη οι άνθρωποι του Αρη ξενάγησαν τους Τούρκους επιχειρηματίες στην έδρα τρων κίτρινων.

Μάλιστα ο κ. Ψηφίδης τους κάλεσε να παρευρεθούν το Σάββατο (25/11, 15:00) στο ματς με την Παναχψαϊκή, ώστε να πάρουν μια γεύση από τη δυναμική του συλλόγου.

Βεβαίως ο Γιάννης Ψηφίδης ενημέρωσε και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θοδωρή Καρυπίδη, στον οποίον διεμήνυσε ότι οι Τούρκοι επιθυμούν να έχουν και μία συνάντηση μαζί του. Ο κ. Καρυπίδης από την πλευρά του δέχθηκε με ευχαρίστηση τη συνάντηση αυτή που αναμένεται με αρκετό ενδιαφέρον.

Φυσικά και το 39χρονος επιχειρηματίας δεν αρνήθηκε, τονίζοντας στον Γιάννη Ψηφίδη, πως είναι απόλυτα θετικός για μία τέτοια συνάντηση.
Οι επαφές γίνονται σε καλό κλίμα και όλα δείχνουν ότι κάτι καλό μπορεί να προκύψει για τον Αρη σε οικονομικό επίπεδο.

  • Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα pressaris.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ