Ηρακλής: «Καμία συνάντηση με τον Βόλο για συγχώνευση»

Ηρακλής: «Καμία συνάντηση με τον Βόλο για συγχώνευση»

Κατηγορηματικός ήταν ο Ηρακλής σχετικά με τα σενάρια που τον ήθελαν να εξαγοράζει το ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου για να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Super League.

Πριν από μερικές ημέρες, δημοσιεύματα ήθελαν την ΠΑΕ Ηρακλής να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΝΠΣ Βόλου για το ενδεχόμενο αγοράς του ΑΦΜ εκ μέρους του Γηραιού, με στόχο τη δημιουργία μιας ενιαίας ομάδας που θα αγωνίζεται στην Super League.

Παρόλα αυτά, οι Θεσσαλονικείς εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση, μέσω της οποίας διέψευσαν τα συγκεκριμένα σενάρια, ενώ έκαναν σαφές πως δεν υπήρξαν ποτέ συνομιλίες ανάμεσα στους προέδρους των δυο ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ με αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην εξαγορά του Α.Φ.Μ. του Ν.Π.Σ. Βόλος, θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδος ότι ουδέποτε υπήρξε συνεννόηση, συζήτηση ή και προγραμματισμένο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών.
Διαψεύδεται κατηγορηματικά κάθε σενάριο που αναφέρεται σε συνομιλίες ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, Τομ (Αθανασίου) Παπαδόπουλου και της πλευράς του Ν.Π.Σ. Βόλος στο παρελθόν.

Παρ’ όλα αυτά η διοίκηση συνεχίζει να μελετά και να ερευνά όλα τα πιθανά σενάρια για την επόμενη μέρα και διαβεβαιώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι μέριμνά της είναι να ενημερώσει ανά πάσα στιγμή τα αποτελέσματα οποιασδήποτε κατάστασης που θα προκύψει στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ